Claes P

Contactgegevens Claes P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claes P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claes P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Thiewinkelstraat 39; 3560; Lummen, België

Telefoon (phone): 013 55 13 36 (+32-013 55 13 36) 013 55 13 36 (+32-013 55 13 36)

Fax (fax): +32 (71) 970-92-51 +32 (71) 970-92-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claes P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claes P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claes P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claes P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claes P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claes P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claes P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claes P
Products information Claes P

BTW identificatienummer (tax): BE05030334472
Ondernemingsnummer: 1693511962
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Claes P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claes P
(Get full report from official database of BE for Claes P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claes P
Addition kinds of activities for Claes P

308300. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
594399. Kantoorartikelen, nec | Stationery stores, nec
20130106. Roast beef, uit gekocht vlees | Roast beef, from purchased meat
22310302. Dekens en dekens: wol of soortgelijke vezels | Blankets and blanketings: wool or similar fibers
28359904. Elektrolyt diagnostische middelen | Electrolyte diagnostic agents
32960101. Glasvezel isolatie | Fiberglass insulation
33649900. Nonferrous die-castings behalve aluminium, nec | Nonferrous die-castings except aluminum, nec
38290600. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
39990508. Pijp schoonmakers | Pipe cleaners

Werken bij Claes P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claes P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claes P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claes P. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Muren zetten door draagelementen te metselen - Mortel, vulmiddel, etc. klaarmaken en aanbrengen - Isolatiemateriaal plaatsen - Afbraakwerkzaamheden uitvoeren - Prefabelementen plaatsen en vastzetten - Openingen maken in bestaand metselwerk

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: NMBS

    Type: Vaste Job

    Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

  • NKO-arts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

  • Allround ICT’er (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VERDATA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van Claes P in sociale netwerken
Look for responds of Claes P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claes P. Laat een reactie achter voor Claes P. Claes P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claes P. Leave a respond for Claes P. Claes P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claes P op de google maps. Adres en contacten Claes P
Location of Claes P on the google maps. Address and contacts of Claes P

Andere gerelateerde bedrijven als come Claes P Claes P: Baeten (Ijskreem) BVBA | Bruyère F. et D. | CAR CONSULT SERVICE | LUC REDANT | Sablon (Le)

Other related companies as Claes P: Baeten (Ijskreem) BVBA | Bruyère F. et D. | CAR CONSULT SERVICE | LUC REDANT | Sablon (Le)

Claes P is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claes P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05030334472. Het bedrijf Claes P bevindt zich op het adres: Thiewinkelstraat 39; 3560; Lummen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 254,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Claes P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claes P is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claes P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claes P, openstaande posities, locatie van Claes P op de kaart.

Claes P is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claes P, company assigned to the tax number BE05030334472. The company Claes P is located at the address: Thiewinkelstraat 39; 3560; Lummen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 254,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Grocers. Products created in Claes P were not found.
The main activity of Claes P is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Claes P is not available. You also can look at reviews of Claes P, open positions, location of Claes P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claes P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claes P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claes P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claes P, employees, financial statistics.