African Corner

Contactgegevens African Corner: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data African Corner: address, phone, fax, email, website, opening hours

African Corner

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diestsesteenweg 25-27; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 35 38 90 (+32-016 35 38 90) 016 35 38 90 (+32-016 35 38 90)

Fax (fax): +32 (50) 599-44-98 +32 (50) 599-44-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) African Corner: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "African Corner"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "African Corner"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van African Corner, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen African Corner. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of African Corner, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees African Corner. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti African Corner
Products information African Corner

BTW identificatienummer (tax): BE02197784423
Ondernemingsnummer: 3395019531
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in African Corner zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor African Corner
(Get full report from official database of BE for African Corner)

Aanvulling soorten activiteiten voor African Corner
Addition kinds of activities for African Corner

083100. Bosproducten | Forest products
306901. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
10440000. Zilveren ertsen | Silver ores
20239911. Milkshake mix | Milkshake mix
28430303. Zachters (textielassistenten) | Softeners (textile assistants)
28650105. azobenzeen | Azobenzene
33259904. Rollenmolenrollen, gegoten staal | Rolling mill rolls, cast steel
80519901. Convalescent huis met continue zorgverzorging | Convalescent home with continuous nursing care

Werken bij African Corner: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in African Corner: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor African Corner. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for African Corner. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • AFWASSER | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afwas met de hand Afwas met machine Keuken proper houden

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulpen regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: EASY LIFE WILRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten regio Sint-Niklaas! Je poetst (stofzuigen, dweilen, ramen lappen,...) bij particulieren thuis.

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: RESTAURANT ZITA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

Zoek naar antwoorden van African Corner in sociale netwerken
Look for responds of African Corner in social networks

Lees alle opmerkingen voor African Corner. Laat een reactie achter voor African Corner. African Corner bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for African Corner. Leave a respond for African Corner. African Corner on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie African Corner op de google maps. Adres en contacten African Corner
Location of African Corner on the google maps. Address and contacts of African Corner

Andere gerelateerde bedrijven als come African Corner African Corner: Sportagon | ROGER D'HOSE | Vandenberghe F | CLAEYS MARC EN ZOON | WAREMME PNEUS SERVICE

Other related companies as African Corner: Sportagon | ROGER D'HOSE | Vandenberghe F | CLAEYS MARC EN ZOON | WAREMME PNEUS SERVICE

African Corner is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is African Corner, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02197784423. Het bedrijf African Corner bevindt zich op het adres: Diestsesteenweg 25-27; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in African Corner zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van African Corner is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van African Corner is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van African Corner, openstaande posities, locatie van African Corner op de kaart.

African Corner is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is African Corner, company assigned to the tax number BE02197784423. The company African Corner is located at the address: Diestsesteenweg 25-27; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Grocers. Products created in African Corner were not found.
The main activity of African Corner is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of African Corner is not available. You also can look at reviews of African Corner, open positions, location of African Corner on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over African Corner, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf African Corner, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about African Corner, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company African Corner, employees, financial statistics.