't Winkeltje

Contactgegevens 't Winkeltje: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Winkeltje: address, phone, fax, email, website, opening hours

't Winkeltje

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ramskapellestraat 20; 8301; Knokke-Heist (Ramskapelle), België

Telefoon (phone): 050 51 26 37 (+32-050 51 26 37) 050 51 26 37 (+32-050 51 26 37)

Fax (fax): +32 (12) 191-21-16 +32 (12) 191-21-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Winkeltje: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Winkeltje"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Winkeltje"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Winkeltje, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Winkeltje. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Winkeltje, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Winkeltje. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Winkeltje
Products information 't Winkeltje

BTW identificatienummer (tax): BE06259155273
Ondernemingsnummer: 8663787841
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in 't Winkeltje zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Winkeltje
(Get full report from official database of BE for 't Winkeltje)

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Winkeltje
Addition kinds of activities for 't Winkeltje

598499. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
23920203. Dekenzakken, plastic: gemaakt van aangekochte materialen | Blanket bags, plastic: made from purchased materials
33120102. Ammoniumsulfaat, uit chemische herstelcokesovens | Ammonium sulfate, from chemical recovery coke ovens
35480101. Arc lasers, transformator-gelijkrichter | Arc welders, transformer-rectifier
38279913. Optische uitlijning en weergave instrumenten | Optical alignment and display instruments
50650308. Weerstanden, elektronisch | Resistors, electronic
54999900. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec

Werken bij 't Winkeltje: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Winkeltje: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Winkeltje. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Winkeltje. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaat lasser (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een metaalbewerkend engineeringbedrijf gelegen te Genk, zijn wij op zoek naar ervaren halfautomaat lassers.

  • Laborant(e) Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een laborant voor een groot productiebedrijf in Tienen. Tewerkstelling in dagdienst. tijdelijke opdracht van 4 weken. Als laborant sta je in voor volgende taken: Analyses uitvoeren op suikerstalen / afgewerkte producten Analyses ter controle van tussenstappen in het productieproces

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • Chauffeur CE met ADR (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij voor onmiddellijke opstart een Chauffeur CE met ADR voor onmiddellijk opstart. Je hebt reeds ervaring in ADR je bent volledig in orde met Medische Schifting, Code 95 en ADR. Dit gaat om dagritten steeds te vertrekken van Menen.

  • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp Oudegem (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES DENDER

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en eventueel strijken bij particuliere mensen thuis in de regio +/- 5km rond Oudegem (Appels, Schoonaarde, Mespelare, Gijzegem...)

  • Redders (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • Parallel Consulting - Java Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Medior or Senior Java developer for an exciting project with one of my main clients. They are looking for someone with at least 3 years experience with Java development to come and join one of their Cross functional teams on a long term freelance contract. This is is truly an exciting time to join this customer as they are rapidly expanding and really are changing the way things are done in the Media space. They use the following Tech Stack: Java8, Spring, Hibernate, Maven, MicroServices. Their DevOps Cloud teams are working hard to move all applications to the Cloud so experience with AWS is always welcome :-). They are willing to wait notice periods but immediate start is definitely available for the right candidate. Please apply below if this is something that interest you.

Zoek naar antwoorden van 't Winkeltje in sociale netwerken
Look for responds of 't Winkeltje in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Winkeltje. Laat een reactie achter voor 't Winkeltje. 't Winkeltje bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Winkeltje. Leave a respond for 't Winkeltje. 't Winkeltje on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Winkeltje op de google maps. Adres en contacten 't Winkeltje
Location of 't Winkeltje on the google maps. Address and contacts of 't Winkeltje

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Winkeltje 't Winkeltje: HOTEL YVAN | Etap Yachting NV | BUDDY'S | E.S.E.S. LA CLAIRI?RE | EVELYNE DU MOULIN

Other related companies as 't Winkeltje: HOTEL YVAN | Etap Yachting NV | BUDDY'S | E.S.E.S. LA CLAIRI?RE | EVELYNE DU MOULIN

't Winkeltje is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 't Winkeltje, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06259155273. Het bedrijf 't Winkeltje bevindt zich op het adres: Ramskapellestraat 20; 8301; Knokke-Heist (Ramskapelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 548,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in 't Winkeltje zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 't Winkeltje is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Winkeltje is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Winkeltje, openstaande posities, locatie van 't Winkeltje op de kaart.

't Winkeltje is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is 't Winkeltje, company assigned to the tax number BE06259155273. The company 't Winkeltje is located at the address: Ramskapellestraat 20; 8301; Knokke-Heist (Ramskapelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 548,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Grocers. Products created in 't Winkeltje were not found.
The main activity of 't Winkeltje is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Winkeltje is not available. You also can look at reviews of 't Winkeltje, open positions, location of 't Winkeltje on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Winkeltje, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Winkeltje, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Winkeltje, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Winkeltje, employees, financial statistics.