"CHEZ KARIN ET DOMI

Particuliere bedrijvencommunicatie • "CHEZ KARIN ET DOMI
Private companiesCommunications • "CHEZ KARIN ET DOMI

Contactgegevens "CHEZ KARIN ET DOMI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data "CHEZ KARIN ET DOMI: address, phone, fax, email, website, opening hours

"CHEZ KARIN ET DOMI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Combattants 23; 7070; Le Roeulx (Mignault), België

Telefoon (phone): 067 44 20 98 (+32-067 44 20 98) 067 44 20 98 (+32-067 44 20 98)

Fax (fax): +32 (9) 559-91-44 +32 (9) 559-91-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) "CHEZ KARIN ET DOMI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor ""CHEZ KARIN ET DOMI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for ""CHEZ KARIN ET DOMI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van "CHEZ KARIN ET DOMI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen "CHEZ KARIN ET DOMI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of "CHEZ KARIN ET DOMI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees "CHEZ KARIN ET DOMI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti "CHEZ KARIN ET DOMI
Products information "CHEZ KARIN ET DOMI

BTW identificatienummer (tax): BE05485443115
Ondernemingsnummer: 3995422363
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in "CHEZ KARIN ET DOMI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor "CHEZ KARIN ET DOMI
(Get full report from official database of BE for "CHEZ KARIN ET DOMI)

Aanvulling soorten activiteiten voor "CHEZ KARIN ET DOMI
Addition kinds of activities for "CHEZ KARIN ET DOMI

4922. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
7521. Auto parkeren | Automobile parking
25120101. Stoelen: gestoffeerd op houten kaders | Chairs: upholstered on wood frames
38240113. Tank truck meters | Tank truck meters
42140000. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage
59479901. Wenskaarten | Greeting cards
76991202. Coppersmithing, reparatiewerk | Coppersmithing, repair work
91990400. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government

Werken bij "CHEZ KARIN ET DOMI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in "CHEZ KARIN ET DOMI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor "CHEZ KARIN ET DOMI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for "CHEZ KARIN ET DOMI. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker met poetsmachine m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het reinigen van de toonzaal aan de hand van een poetsmachine. Daarnaast sta je ook in voor het schoonmaken van het sanitair. Je wil een tijdelijke opdracht werken van 1 week

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Torenkraanbestuurder gezocht opstart 29/10 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vanuit de cabine werken ! Laden en lossen / Hijswerk van de goederen op de juste locatie van de werf

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gavere– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van "CHEZ KARIN ET DOMI in sociale netwerken
Look for responds of "CHEZ KARIN ET DOMI in social networks

Lees alle opmerkingen voor "CHEZ KARIN ET DOMI. Laat een reactie achter voor "CHEZ KARIN ET DOMI. "CHEZ KARIN ET DOMI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for "CHEZ KARIN ET DOMI. Leave a respond for "CHEZ KARIN ET DOMI. "CHEZ KARIN ET DOMI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie "CHEZ KARIN ET DOMI op de google maps. Adres en contacten "CHEZ KARIN ET DOMI
Location of "CHEZ KARIN ET DOMI on the google maps. Address and contacts of "CHEZ KARIN ET DOMI

Andere gerelateerde bedrijven als come "CHEZ KARIN ET DOMI "CHEZ KARIN ET DOMI: Quinet B | MARCEL DHONDT | Jordens-Boes | LUC TERMOTE | VANDEKERCKHOVE GEBRS

Other related companies as "CHEZ KARIN ET DOMI: Quinet B | MARCEL DHONDT | Jordens-Boes | LUC TERMOTE | VANDEKERCKHOVE GEBRS

"CHEZ KARIN ET DOMI is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is "CHEZ KARIN ET DOMI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05485443115. Het bedrijf "CHEZ KARIN ET DOMI bevindt zich op het adres: Rue des Combattants 23; 7070; Le Roeulx (Mignault). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 185,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in "CHEZ KARIN ET DOMI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van "CHEZ KARIN ET DOMI is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van "CHEZ KARIN ET DOMI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van "CHEZ KARIN ET DOMI, openstaande posities, locatie van "CHEZ KARIN ET DOMI op de kaart.

"CHEZ KARIN ET DOMI is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is "CHEZ KARIN ET DOMI, company assigned to the tax number BE05485443115. The company "CHEZ KARIN ET DOMI is located at the address: Rue des Combattants 23; 7070; Le Roeulx (Mignault). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 185,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Grocers. Products created in "CHEZ KARIN ET DOMI were not found.
The main activity of "CHEZ KARIN ET DOMI is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of "CHEZ KARIN ET DOMI is not available. You also can look at reviews of "CHEZ KARIN ET DOMI, open positions, location of "CHEZ KARIN ET DOMI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over "CHEZ KARIN ET DOMI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf "CHEZ KARIN ET DOMI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about "CHEZ KARIN ET DOMI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company "CHEZ KARIN ET DOMI, employees, financial statistics.