EDITIONS LANDER SPRL

Contactgegevens EDITIONS LANDER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDITIONS LANDER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDITIONS LANDER SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Handelsstrasse 6; 4700; Eupen, België

Telefoon (phone): 087 56 01 66 (+32-087 56 01 66) 087 56 01 66 (+32-087 56 01 66)

Fax (fax): 087 56 01 68 (+32-087 56 01 68) 087 56 01 68 (+32-087 56 01 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDITIONS LANDER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDITIONS LANDER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDITIONS LANDER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDITIONS LANDER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDITIONS LANDER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDITIONS LANDER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDITIONS LANDER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDITIONS LANDER SPRL
Products information EDITIONS LANDER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07095214843
Ondernemingsnummer: 8449554443
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Publishers

Product categorie (product category): Greeting cards and picture postcards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDITIONS LANDER SPRL
(Get full report from official database of BE for EDITIONS LANDER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDITIONS LANDER SPRL
Addition kinds of activities for EDITIONS LANDER SPRL

7623. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
37110403. Brandweerwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Fire department vehicles (motor vehicles), assembly of
59610302. Tijdschriften, postorder | Magazines, mail order
73891200. Verpakkings- en etiketteringsdiensten | Packaging and labeling services

Werken bij EDITIONS LANDER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDITIONS LANDER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDITIONS LANDER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDITIONS LANDER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider voor gekend bedrijf in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider zal je fysiek werk verrichten in een 3-ploegensysteem (premies!). Je voert zelfstandig werkorders uit.Volgens deze richtlijnen selecteer je poeders die je dan in een cilinder doet. Vervolgens gaan deze verder in het productieproces.

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • SCHRIJNWERKER OP VERPLAATSING (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kortrijk is Forum Jobs op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker, die goed Nederlands kan en beschikt over een rijbewijs B. Als schrijnwerker op verplaatsing sta je in voor de plaatsing van ramen, deuren, zonwering en rolluiken op maat. De firma zelf doet enkel renovaties en geen nieuwbouwprojecten. De werkuren variëren van 7u-17u.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen in de regio Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week): - Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Kinderkinesitherapeut, kinesitherapeut pediatrie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DANIELS-BOEY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut in onze groepspraktijk met baby's, peuters, kleuters, lagere school kinderen en tieners. Je geeft hen therapie omwille van neuromotorische, psychomotorische en/of respiratoire moeilijkheden. Hierbij is het belangrijk zelfstandig te kunnen werken, graag in team te werken en initiatief te kunnen nemen. Op regelmatige basis overleg je met je collega over de cliënten, agenda, behandeling, bijscholingen,... en zoeken we samen naar een zo goed mogelijk therapieplan voor onze cliënten.

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van EDITIONS LANDER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of EDITIONS LANDER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDITIONS LANDER SPRL. Laat een reactie achter voor EDITIONS LANDER SPRL. EDITIONS LANDER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDITIONS LANDER SPRL. Leave a respond for EDITIONS LANDER SPRL. EDITIONS LANDER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDITIONS LANDER SPRL op de google maps. Adres en contacten EDITIONS LANDER SPRL
Location of EDITIONS LANDER SPRL on the google maps. Address and contacts of EDITIONS LANDER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come EDITIONS LANDER SPRL EDITIONS LANDER SPRL: Tack E | Sobelgra NV | De Vos Accountantskantoor BVBA | GALERIES SAINT-ROCH | KOCERAM

Other related companies as EDITIONS LANDER SPRL: Tack E | Sobelgra NV | De Vos Accountantskantoor BVBA | GALERIES SAINT-ROCH | KOCERAM

EDITIONS LANDER SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDITIONS LANDER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07095214843. Het bedrijf EDITIONS LANDER SPRL bevindt zich op het adres: Handelsstrasse 6; 4700; Eupen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Greeting cards and picture postcards. Lijst met producten zijn Publishers.
De hoofdactiviteit van EDITIONS LANDER SPRL is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDITIONS LANDER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDITIONS LANDER SPRL, openstaande posities, locatie van EDITIONS LANDER SPRL op de kaart.

EDITIONS LANDER SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDITIONS LANDER SPRL, company assigned to the tax number BE07095214843. The company EDITIONS LANDER SPRL is located at the address: Handelsstrasse 6; 4700; Eupen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Greeting cards and picture postcards. List of products are Publishers.
The main activity of EDITIONS LANDER SPRL is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EDITIONS LANDER SPRL is not available. You also can look at reviews of EDITIONS LANDER SPRL, open positions, location of EDITIONS LANDER SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDITIONS LANDER SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDITIONS LANDER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDITIONS LANDER SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDITIONS LANDER SPRL, employees, financial statistics.