Animal Greeting West-Vlaanderen

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Animal Greeting West-Vlaanderen
Private companiesBusiness Services • Animal Greeting West-Vlaanderen

Contactgegevens Animal Greeting West-Vlaanderen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Animal Greeting West-Vlaanderen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Animal Greeting West-Vlaanderen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heidelbergstraat 23; 8200; Brugge (Sint-Michiels), België

Telefoon (phone): 050 39 43 30 (+32-050 39 43 30) 050 39 43 30 (+32-050 39 43 30)

Fax (fax): 050 39 43 30 (+32-050 39 43 30) 050 39 43 30 (+32-050 39 43 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Animal Greeting West-Vlaanderen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Animal Greeting West-Vlaanderen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Animal Greeting West-Vlaanderen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Animal Greeting West-Vlaanderen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Animal Greeting West-Vlaanderen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Animal Greeting West-Vlaanderen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Animal Greeting West-Vlaanderen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Animal Greeting West-Vlaanderen
Products information Animal Greeting West-Vlaanderen

BTW identificatienummer (tax): BE08207580566
Ondernemingsnummer: 8720367431
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 755,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Animal Greeting West-Vlaanderen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Greeting cards and picture postcards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Animal Greeting West-Vlaanderen
(Get full report from official database of BE for Animal Greeting West-Vlaanderen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Animal Greeting West-Vlaanderen
Addition kinds of activities for Animal Greeting West-Vlaanderen

38240108. Positieve verplaatsingsmeters | Positive displacement meters
39910102. Straatvezels, hand of machine | Street sweeping brooms, hand or machine
52310300. Muurbedekkingen | Wallcoverings
58120112. Mexicaans restaurant | Mexican restaurant
73199901. Display reclame dienst | Display advertising service
79991305. Loterij tickets, verkoop van | Lottery tickets, sale of

Werken bij Animal Greeting West-Vlaanderen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Animal Greeting West-Vlaanderen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Animal Greeting West-Vlaanderen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Animal Greeting West-Vlaanderen. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

  • Leidinggevende technieker (m / v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren technieker met leidinggevende capaciteiten? Wie kunnen een mooie uitdaging bieden bij één van onze klanten in Hooglede. Ter versterking van het team van techniekers zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke of meestergast. TAKEN: Je stuurt een aantal techniekers aan Je zorgt voor een efficiënt productieproces en stuurt bij waar nodig Tevens sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. Je houdt toezicht op de machines terwijl de operatoren aan het werken zijn en helpt hen bij technische problemen.

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Studentenjobs directiechauffeur (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: STUDENT DRIVE SERVICE

    Type: Studentenjob

    Je brengt de klant naar zijn afspraken met diens wagen. Je verzorgt de planning van de verplaatsing. Je staat in voor het onderhoud van de wagen, incusief reinigen. Je staat in voor logistieke taken, b.v. ophalen van dringende briefwisseling.

  • Junior Transport Planner - Dynamisch bedrijf (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in Stabroek, zijn wij op zoek naar een Junior Transport Planner. In deze boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en planning van transporten. Concreet: - Na een opleidingsperiode ben jij verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de lokale doktransporten. - Je onderhoudt contact met andere departementen. - Denk/handel je voortdurend in functie van de klant. - Je werkt in teamverband.

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

Zoek naar antwoorden van Animal Greeting West-Vlaanderen in sociale netwerken
Look for responds of Animal Greeting West-Vlaanderen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Animal Greeting West-Vlaanderen. Laat een reactie achter voor Animal Greeting West-Vlaanderen. Animal Greeting West-Vlaanderen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Animal Greeting West-Vlaanderen. Leave a respond for Animal Greeting West-Vlaanderen. Animal Greeting West-Vlaanderen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Animal Greeting West-Vlaanderen op de google maps. Adres en contacten Animal Greeting West-Vlaanderen
Location of Animal Greeting West-Vlaanderen on the google maps. Address and contacts of Animal Greeting West-Vlaanderen

Andere gerelateerde bedrijven als come Animal Greeting West-Vlaanderen Animal Greeting West-Vlaanderen: Transeuropa Ferries NV | F. VAN LOOY | FRANCOISE ROTSAERT | P.R. STYLE | KBK DEN BOKKAL

Other related companies as Animal Greeting West-Vlaanderen: Transeuropa Ferries NV | F. VAN LOOY | FRANCOISE ROTSAERT | P.R. STYLE | KBK DEN BOKKAL

Animal Greeting West-Vlaanderen is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Animal Greeting West-Vlaanderen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207580566. Het bedrijf Animal Greeting West-Vlaanderen bevindt zich op het adres: Heidelbergstraat 23; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 755,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Greeting cards and picture postcards. Producten gemaakt in Animal Greeting West-Vlaanderen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Animal Greeting West-Vlaanderen is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Animal Greeting West-Vlaanderen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Animal Greeting West-Vlaanderen, openstaande posities, locatie van Animal Greeting West-Vlaanderen op de kaart.

Animal Greeting West-Vlaanderen is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Animal Greeting West-Vlaanderen, company assigned to the tax number BE08207580566. The company Animal Greeting West-Vlaanderen is located at the address: Heidelbergstraat 23; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 755,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Greeting cards and picture postcards. Products created in Animal Greeting West-Vlaanderen were not found.
The main activity of Animal Greeting West-Vlaanderen is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Animal Greeting West-Vlaanderen is not available. You also can look at reviews of Animal Greeting West-Vlaanderen, open positions, location of Animal Greeting West-Vlaanderen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Animal Greeting West-Vlaanderen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Animal Greeting West-Vlaanderen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Animal Greeting West-Vlaanderen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Animal Greeting West-Vlaanderen, employees, financial statistics.