Delestrée J-C

Contactgegevens Delestrée J-C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delestrée J-C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delestrée J-C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Lessines 85; 7890; Ellezelles, België

Telefoon (phone): 068 54 27 87 (+32-068 54 27 87) 068 54 27 87 (+32-068 54 27 87)

Fax (fax): 068 54 34 05 (+32-068 54 34 05) 068 54 34 05 (+32-068 54 34 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delestrée J-C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delestrée J-C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delestrée J-C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delestrée J-C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delestrée J-C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delestrée J-C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delestrée J-C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delestrée J-C
Products information Delestrée J-C

BTW identificatienummer (tax): BE07706329345
Ondernemingsnummer: 6820556640
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Fences; Garden houses; Garages - Prefabricated; Lawn mowers; Electric generators; Pumps - Water; Motor saws

Product categorie (product category): Greenhouses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delestrée J-C
(Get full report from official database of BE for Delestrée J-C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delestrée J-C
Addition kinds of activities for Delestrée J-C

3641. Elektrische lampen | Electric lamps
209899. Macaroni en Spaghetti, Nec | Macaroni and spaghetti, nec
501204. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles
01820106. Truffels, onder dekking gegroeid | Truffles, grown under cover
34669900. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
35230500. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
35310805. Emmers, uitgraving: clamshell, beton, dragline, enz. | Buckets, excavating: clamshell, concrete, dragline, etc.
35590202. Leren werkmachines | Leather working machinery
37320100. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing

Werken bij Delestrée J-C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delestrée J-C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delestrée J-C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delestrée J-C. Looking for open vacancies in other companies

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • Commercieel medewerker binnendienst DUITSE MARKT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als commercieel medewerker DUITSE MARKT ben je verantwoordelijk voor: ? Bestellingen beheren (via telefoon fax mail) ? Administratieve verwerking van orders ? Opvolgen van leveringstermijnen ? Contact met klanten ivm leveringen en termijnen ? Aanspreekpunt voor klanten ? Opmaken van facturen ? Klachtenbehandeling

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Ontwikkelaar- Opleidingsmanager Fiscaliteit en Accountancy (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Vaste Job

    -Je volgt de wettelijke actualiteit op de voet en vertaalt dit naar korte relevante opleidingen voor onze doelgroepen (bedrijven en kantoren) -Je gaat actief op zoek naar docenten en vakspecialisten -Je maakt halfjaarlijks een realistische en uitdagende planning op -Je bent verantwoordelijk voor zowel het opbrengsten- als het kostenbudget -Je werkt maatoplossingen uit voor onze klanten -Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze database op vlak van kantoren en financiële functies -Je zoekt voortdurend naar nieuwe opleidingsmethodieken waarmee je het verschil kunt maken voor jouw klanten -Je volgt het aanbod van de concurrentie nauwgezet op -Je integreert jouw eigen functioneren met dat van het team

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • Voltijds keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Bistro Ter Bogaerde a/d molen

    Type: Vaste Job

    Voltijds keukenhulp gezocht voor bistro. Voorbereiden en onze chef bijstaan tijdens de dienst

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van Delestrée J-C in sociale netwerken
Look for responds of Delestrée J-C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delestrée J-C. Laat een reactie achter voor Delestrée J-C. Delestrée J-C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delestrée J-C. Leave a respond for Delestrée J-C. Delestrée J-C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delestrée J-C op de google maps. Adres en contacten Delestrée J-C
Location of Delestrée J-C on the google maps. Address and contacts of Delestrée J-C

Andere gerelateerde bedrijven als come Delestrée J-C Delestrée J-C: ART-DECORATION | Rochus (Taverne) | VT KAEPA TORHOUT | PHILIPPE BLOUARD | ROBERT HOUBART

Other related companies as Delestrée J-C: ART-DECORATION | Rochus (Taverne) | VT KAEPA TORHOUT | PHILIPPE BLOUARD | ROBERT HOUBART

Delestrée J-C is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delestrée J-C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07706329345. Het bedrijf Delestrée J-C bevindt zich op het adres: Rue de Lessines 85; 7890; Ellezelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Greenhouses. Lijst met producten zijn Fences; Garden houses; Garages - Prefabricated; Lawn mowers; Electric generators; Pumps - Water; Motor saws.
De hoofdactiviteit van Delestrée J-C is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delestrée J-C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delestrée J-C, openstaande posities, locatie van Delestrée J-C op de kaart.

Delestrée J-C is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delestrée J-C, company assigned to the tax number BE07706329345. The company Delestrée J-C is located at the address: Rue de Lessines 85; 7890; Ellezelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Greenhouses. List of products are Fences; Garden houses; Garages - Prefabricated; Lawn mowers; Electric generators; Pumps - Water; Motor saws.
The main activity of Delestrée J-C is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Delestrée J-C is not available. You also can look at reviews of Delestrée J-C, open positions, location of Delestrée J-C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delestrée J-C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delestrée J-C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delestrée J-C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delestrée J-C, employees, financial statistics.