Perfo Jaspar Métal S.A.

Contactgegevens Perfo Jaspar Métal S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Perfo Jaspar Métal S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Perfo Jaspar Métal S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ernest Solvay 376 4000 Liège, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Perfo Jaspar Métal S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Perfo Jaspar Métal S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Perfo Jaspar Métal S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Perfo Jaspar Métal S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Perfo Jaspar Métal S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Perfo Jaspar Métal S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Perfo Jaspar Métal S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Perfo Jaspar Métal S.A.
Products information Perfo Jaspar Métal S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02578186035
Ondernemingsnummer: 3776519775
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 348,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Perforated sheet metal

Product categorie (product category): Grates

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Perfo Jaspar Métal S.A.
(Get full report from official database of BE for Perfo Jaspar Métal S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Perfo Jaspar Métal S.A.
Addition kinds of activities for Perfo Jaspar Métal S.A.

371300. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
737902. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services
28650103. aminoazotolueen | Aminoazotoluene
30699912. Platens, behalve printers ': massief of bedekt rubber | Platens, except printers': solid or covered rubber
31999907. Handgrepen, zweep of bagage: leer | Handles, whip or luggage: leather
34839902. Artillerie schelpen, meer dan 30 mm. | Artillery shells, over 30 mm.
35549906. Papiermolenmachines: plating, slitting, waxing, enz. | Paper mill machinery: plating, slitting, waxing, etc.
37929903. Camping aanhangwagens en chassis | Camping trailers and chassis
44499901. Lake (vracht) vervoer, behalve op de grote meren | Lake (freight) transportation, except on the great lakes
59410702. Basketbal apparatuur | Basketball equipment

Werken bij Perfo Jaspar Métal S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Perfo Jaspar Métal S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Perfo Jaspar Métal S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Perfo Jaspar Métal S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Londerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van Perfo Jaspar Métal S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Perfo Jaspar Métal S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Perfo Jaspar Métal S.A.. Laat een reactie achter voor Perfo Jaspar Métal S.A.. Perfo Jaspar Métal S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Perfo Jaspar Métal S.A.. Leave a respond for Perfo Jaspar Métal S.A.. Perfo Jaspar Métal S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Perfo Jaspar Métal S.A. op de google maps. Adres en contacten Perfo Jaspar Métal S.A.
Location of Perfo Jaspar Métal S.A. on the google maps. Address and contacts of Perfo Jaspar Métal S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Perfo Jaspar Métal S.A. Perfo Jaspar Métal S.A.: C.A.P.A.C | BAETENS LUCIEN & ZOON | Labo Supplies Belgium NV | Luyten Bert | N. GILSON

Other related companies as Perfo Jaspar Métal S.A.: C.A.P.A.C | BAETENS LUCIEN & ZOON | Labo Supplies Belgium NV | Luyten Bert | N. GILSON

Perfo Jaspar Métal S.A. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Perfo Jaspar Métal S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02578186035. Het bedrijf Perfo Jaspar Métal S.A. bevindt zich op het adres: Rue Ernest Solvay 376 4000 Liège. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 348,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Grates. Lijst met producten zijn Perforated sheet metal.
De hoofdactiviteit van Perfo Jaspar Métal S.A. is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Perfo Jaspar Métal S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Perfo Jaspar Métal S.A., openstaande posities, locatie van Perfo Jaspar Métal S.A. op de kaart.

Perfo Jaspar Métal S.A. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Perfo Jaspar Métal S.A., company assigned to the tax number BE02578186035. The company Perfo Jaspar Métal S.A. is located at the address: Rue Ernest Solvay 376 4000 Liège. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 348,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Grates. List of products are Perforated sheet metal.
The main activity of Perfo Jaspar Métal S.A. is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Perfo Jaspar Métal S.A. is not available. You also can look at reviews of Perfo Jaspar Métal S.A., open positions, location of Perfo Jaspar Métal S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Perfo Jaspar Métal S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Perfo Jaspar Métal S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Perfo Jaspar Métal S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Perfo Jaspar Métal S.A., employees, financial statistics.