VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT

Contactgegevens VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LECLERCQ 14; 4650; HERVE, België

Telefoon (phone): 87661449 (+32-87661449) 87661449 (+32-87661449)

Fax (fax): +32 (4) 211-42-44 +32 (4) 211-42-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT
Products information VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT

BTW identificatienummer (tax): BE09115325927
Ondernemingsnummer: 8363586425
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Biologie de l?H?bitat.

Product categorie (product category): Graphologues,astrologues,voyants and radiesthésistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT
(Get full report from official database of BE for VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT
Addition kinds of activities for VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT

326400. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
23920504. Handdoeken, stof en nonwoven: gemaakt van aangekochte materialen | Towels, fabric and nonwoven: made from purchased materials
31110407. Zweetband leer | Sweatband leather
33399917. Tin-base legeringen (primaire) | Tin-base alloys (primary)
34999911. Fonteinen (behalve drinken), metaal | Fountains (except drinking), metal
50460105. Schappen, commercieel en industrieel | Shelving, commercial and industrial
79910000. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities

Werken bij VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Winkelbediende verkoop toonbank - charcuterie & kaas - supermarkt (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een hart voor voeding en etenswaren? Wij zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende voor een supermarkt te Oostende, voor de kaas- en charcuterie afdeling. Voor onze klant, een supermarkt, zijn we op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling kaas & charcuterie. Je bedient de klanten, vult de toonbank aan en houdt ze op orde. Dit houdt ook in dat je de machines kuist en de toonbank poetst. Daarnaast help je mee in het atelier (plaatjes klaarzetten , slaatjes maken,...).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • FLEXI JOB KELNER regio Waregem m/v (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als kelner zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal instaan voor volgende taken: Frigo's aanvullen, afwas van keuken en zaal alsook meehelpen in de zaal achter de bar, uitdragen/afruimen van dranken en borden.

  • boekhouder (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

    Type: Vaste Job

    Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

  • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TUI

    Type: Vaste Job

    Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

  • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Vilvoorde - Zaventem) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT in sociale netwerken
Look for responds of VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT. Laat een reactie achter voor VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT. VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT. Leave a respond for VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT. VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT op de google maps. Adres en contacten VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT
Location of VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT on the google maps. Address and contacts of VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT: Decorum | PIZZA LA FONTANELLA | Brasschaatse Glaswerken BVBA | JEAN WAUTERS | Piret Olivier

Other related companies as VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT: Decorum | PIZZA LA FONTANELLA | Brasschaatse Glaswerken BVBA | JEAN WAUTERS | Piret Olivier

VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09115325927. Het bedrijf VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT bevindt zich op het adres: RUE LECLERCQ 14; 4650; HERVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 671,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Graphologues,astrologues,voyants and radiesthésistes. Lijst met producten zijn Services: Biologie de l?H?bitat..
De hoofdactiviteit van VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT, openstaande posities, locatie van VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT op de kaart.

VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT, company assigned to the tax number BE09115325927. The company VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT is located at the address: RUE LECLERCQ 14; 4650; HERVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 671,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Graphologues,astrologues,voyants and radiesthésistes. List of products are Services: Biologie de l?H?bitat..
The main activity of VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT is not available. You also can look at reviews of VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT, open positions, location of VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIVRE ET SE LOGER AUTREMENT, employees, financial statistics.