ARCHIBO - BIOLOGICA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ARCHIBO - BIOLOGICA
Private companiesTobacco Products • ARCHIBO - BIOLOGICA

Contactgegevens ARCHIBO - BIOLOGICA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCHIBO - BIOLOGICA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCHIBO - BIOLOGICA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PR BOUDEWIJNLAAN 321; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 34493900 (+32-34493900) 34493900 (+32-34493900)

Fax (fax): +32 (58) 267-78-49 +32 (58) 267-78-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCHIBO - BIOLOGICA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCHIBO - BIOLOGICA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCHIBO - BIOLOGICA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCHIBO - BIOLOGICA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCHIBO - BIOLOGICA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCHIBO - BIOLOGICA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCHIBO - BIOLOGICA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCHIBO - BIOLOGICA
Products information ARCHIBO - BIOLOGICA

BTW identificatienummer (tax): BE04749084472
Ondernemingsnummer: 9287261962
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Biologie de l?H?bitat.

Product categorie (product category): Graphologues,astrologues,voyants and radiesthésistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCHIBO - BIOLOGICA
(Get full report from official database of BE for ARCHIBO - BIOLOGICA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCHIBO - BIOLOGICA
Addition kinds of activities for ARCHIBO - BIOLOGICA

3211. Vlakglas | Flat glass
3369. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
375199. Motorfietsen, fietsen en onderdelen, nec | Motorcycles, bicycles, and parts, nec
23290102. Badpakken en badkleding: mannen en jongens ' | Bathing suits and swimwear: men's and boys'
28191005. Zwaar water | Heavy water

Werken bij ARCHIBO - BIOLOGICA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCHIBO - BIOLOGICA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCHIBO - BIOLOGICA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCHIBO - BIOLOGICA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur in de vaste nachtploeg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de firma H.Essers zoeken we heftruckchauffeurs. Samen met je collega's in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de verschillende logistieke taken. Je job bestaat voornamelijk uit inbound, outbound, stockeren en manuele taken, afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je komt terecht in een kleiner team en er wordt telkens een opleiding op de werkvloer voorzien. Momenteel zijn we op zoek naar heftruckchauffeurs in de vaste nachtploeg van 23 u30 tot 08 u

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Maasmechelen en omgeving.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Studenten verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren, specialist in verse groenten, fruit, verse salades... zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op woensdagnamiddag en/of in het weekend te werken. Je zal instaan voor het verder helpen van de klanten, het bedienen van de kassa, opruimen, hulp in de keuken...

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • Press Shop Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de lange openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Mogelijkheden om door te groeien Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van ARCHIBO - BIOLOGICA in sociale netwerken
Look for responds of ARCHIBO - BIOLOGICA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCHIBO - BIOLOGICA. Laat een reactie achter voor ARCHIBO - BIOLOGICA. ARCHIBO - BIOLOGICA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCHIBO - BIOLOGICA. Leave a respond for ARCHIBO - BIOLOGICA. ARCHIBO - BIOLOGICA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCHIBO - BIOLOGICA op de google maps. Adres en contacten ARCHIBO - BIOLOGICA
Location of ARCHIBO - BIOLOGICA on the google maps. Address and contacts of ARCHIBO - BIOLOGICA

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCHIBO - BIOLOGICA ARCHIBO - BIOLOGICA: INSTITUUT INGRID | DESIGN AND DEVELOPMENT | S.K. HAMONT | SHOP EQUIPMENTS | DRUKKERIJ VANDERPERREN

Other related companies as ARCHIBO - BIOLOGICA: INSTITUUT INGRID | DESIGN AND DEVELOPMENT | S.K. HAMONT | SHOP EQUIPMENTS | DRUKKERIJ VANDERPERREN

ARCHIBO - BIOLOGICA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCHIBO - BIOLOGICA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04749084472. Het bedrijf ARCHIBO - BIOLOGICA bevindt zich op het adres: PR BOUDEWIJNLAAN 321; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 629,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Graphologues,astrologues,voyants and radiesthésistes. Lijst met producten zijn Services: Biologie de l?H?bitat..
De hoofdactiviteit van ARCHIBO - BIOLOGICA is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCHIBO - BIOLOGICA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCHIBO - BIOLOGICA, openstaande posities, locatie van ARCHIBO - BIOLOGICA op de kaart.

ARCHIBO - BIOLOGICA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARCHIBO - BIOLOGICA, company assigned to the tax number BE04749084472. The company ARCHIBO - BIOLOGICA is located at the address: PR BOUDEWIJNLAAN 321; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 629,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Graphologues,astrologues,voyants and radiesthésistes. List of products are Services: Biologie de l?H?bitat..
The main activity of ARCHIBO - BIOLOGICA is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCHIBO - BIOLOGICA is not available. You also can look at reviews of ARCHIBO - BIOLOGICA, open positions, location of ARCHIBO - BIOLOGICA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCHIBO - BIOLOGICA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCHIBO - BIOLOGICA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCHIBO - BIOLOGICA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCHIBO - BIOLOGICA, employees, financial statistics.