Verplancke K

Contactgegevens Verplancke K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verplancke K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verplancke K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Elisabethlaan 76; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 99 01; 050 34 02 56 (+32-050 33 99 01; 050 34 02 56) 050 33 99 01; 050 34 02 56 (+32-050 33 99 01; 050 34 02 56)

Fax (fax): 050 33 99 01 (+32-050 33 99 01) 050 33 99 01 (+32-050 33 99 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verplancke K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verplancke K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verplancke K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verplancke K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verplancke K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verplancke K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verplancke K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verplancke K
Products information Verplancke K

BTW identificatienummer (tax): BE03349151611
Ondernemingsnummer: 4933105468
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Verplancke K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verplancke K
(Get full report from official database of BE for Verplancke K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verplancke K
Addition kinds of activities for Verplancke K

3633. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
349700. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
17919906. Metalen lath en furring | Metal lath and furring
51690300. Wasmiddelen en zeep, behalve speciale schoonmaak | Detergents and soaps, except specialty cleaning
73590200. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services

Werken bij Verplancke K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verplancke K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verplancke K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verplancke K. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

  • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

  • Service technieker buitendienst (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een service technieker buitendienst (M/V). Belangrijke taken: - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van ons bedrijf Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van ons bedrijf - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • Bediende Facturatie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw talen zullen bestaan uit: ingeven en verwerken binnenkomende bankverrichtingen (van wat niet automatisch verwerkt wordt) opmaak uitgaande betalingsopdrachten opzoeken en verwerken van kredietkaartverrichtingen boeken van fakturen

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

Zoek naar antwoorden van Verplancke K in sociale netwerken
Look for responds of Verplancke K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verplancke K. Laat een reactie achter voor Verplancke K. Verplancke K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verplancke K. Leave a respond for Verplancke K. Verplancke K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verplancke K op de google maps. Adres en contacten Verplancke K
Location of Verplancke K on the google maps. Address and contacts of Verplancke K

Andere gerelateerde bedrijven als come Verplancke K Verplancke K: LA TROUVAILLE | MATRIX CEILINGS | Emmanuel | Heyneman M | BOETIEK KELLY

Other related companies as Verplancke K: LA TROUVAILLE | MATRIX CEILINGS | Emmanuel | Heyneman M | BOETIEK KELLY

Verplancke K is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verplancke K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03349151611. Het bedrijf Verplancke K bevindt zich op het adres: Koningin Elisabethlaan 76; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Graphic designers. Producten gemaakt in Verplancke K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verplancke K is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verplancke K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verplancke K, openstaande posities, locatie van Verplancke K op de kaart.

Verplancke K is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verplancke K, company assigned to the tax number BE03349151611. The company Verplancke K is located at the address: Koningin Elisabethlaan 76; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Graphic designers. Products created in Verplancke K were not found.
The main activity of Verplancke K is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Verplancke K is not available. You also can look at reviews of Verplancke K, open positions, location of Verplancke K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verplancke K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verplancke K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verplancke K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verplancke K, employees, financial statistics.