Tombeur J

Contactgegevens Tombeur J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tombeur J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tombeur J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Broomansakker 8; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 653 17 79 (+32-03 653 17 79) 03 653 17 79 (+32-03 653 17 79)

Fax (fax): +32 (11) 629-91-75 +32 (11) 629-91-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tombeur J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tombeur J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tombeur J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tombeur J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tombeur J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tombeur J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tombeur J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tombeur J
Products information Tombeur J

BTW identificatienummer (tax): BE09998352050
Ondernemingsnummer: 3400787353
Hoofdstad (capital): 813,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 311,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Tombeur J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tombeur J
(Get full report from official database of BE for Tombeur J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tombeur J
Addition kinds of activities for Tombeur J

731200. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
20110100. Rundvleesproducten, van rundvlees geslacht ter plaatse | Beef products, from beef slaughtered on site
20449902. Brouwers rijst | Brewers' rice
50460104. Wanden | Partitions
57229901. Apparaat onderdelen | Appliance parts
72999907. Kussenservice | Pillow rental service

Werken bij Tombeur J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tombeur J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tombeur J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tombeur J. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - sproeiwagen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het sproeien van stof op de verschillende sites in de haven van Gent. Je krijgt een ruime opleiding, dus ervaring is geen vereiste. Afhankelijk van het weer worden er meer of minder uren gewerkt. Je start gemiddeld tussen 6u en 8u 's ochtends.

  • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

  • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BRAKEL AERO

    Type: Vaste Job

    Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

  • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Tombeur J in sociale netwerken
Look for responds of Tombeur J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tombeur J. Laat een reactie achter voor Tombeur J. Tombeur J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tombeur J. Leave a respond for Tombeur J. Tombeur J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tombeur J op de google maps. Adres en contacten Tombeur J
Location of Tombeur J on the google maps. Address and contacts of Tombeur J

Andere gerelateerde bedrijven als come Tombeur J Tombeur J: Rooryck Veerle | Therm-Calor BVBA | REN? URBAIN | MATRASSENSPECIALIST | FEDERALE POLITIE

Other related companies as Tombeur J: Rooryck Veerle | Therm-Calor BVBA | REN? URBAIN | MATRASSENSPECIALIST | FEDERALE POLITIE

Tombeur J is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tombeur J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09998352050. Het bedrijf Tombeur J bevindt zich op het adres: Broomansakker 8; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 813,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 311,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Graphic designers. Producten gemaakt in Tombeur J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tombeur J is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tombeur J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tombeur J, openstaande posities, locatie van Tombeur J op de kaart.

Tombeur J is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tombeur J, company assigned to the tax number BE09998352050. The company Tombeur J is located at the address: Broomansakker 8; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 813,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 311,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Graphic designers. Products created in Tombeur J were not found.
The main activity of Tombeur J is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Tombeur J is not available. You also can look at reviews of Tombeur J, open positions, location of Tombeur J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tombeur J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tombeur J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tombeur J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tombeur J, employees, financial statistics.