POcPOc en Co

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • POcPOc en Co
Private companiesHealth Services • POcPOc en Co

Contactgegevens POcPOc en Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POcPOc en Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

POcPOc en Co

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jozef II-straat 90; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 233 79 40 (+32-09 233 79 40) 09 233 79 40 (+32-09 233 79 40)

Fax (fax): +32 (57) 318-99-47 +32 (57) 318-99-47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POcPOc en Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POcPOc en Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POcPOc en Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POcPOc en Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POcPOc en Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POcPOc en Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POcPOc en Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POcPOc en Co
Products information POcPOc en Co

BTW identificatienummer (tax): BE05095428466
Ondernemingsnummer: 9322692871
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 471,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in POcPOc en Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POcPOc en Co
(Get full report from official database of BE for POcPOc en Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor POcPOc en Co
Addition kinds of activities for POcPOc en Co

355906. ovens | Kilns
25210103. Krukjes, kantoor: hout | Stools, office: wood
31720203. Gevallen, sieraden | Cases, jewelry
50920203. poppenhuizen | Dollhouses
59219900. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
79220303. Opera bedrijf | Opera company

Werken bij POcPOc en Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POcPOc en Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POcPOc en Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POcPOc en Co. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider voeding (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider binnen CROP'S kan je ingezet worden op verschillende posten: kwaliteitscontrole: je inspecteert de groenten op vreemde voorwerpen en kwaliteit. opzetten: je vult de verpakking aan of pakt de producten in. Het kan ook zijn dat je ingredienten nog verder moet aanvullen vb. sesamzaadjes strooien. inpakken: je verpakt de groenten in een doos of zak Bovendien zorg je voor een nette werkomgeving.

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Machine operator Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bewaken van de goede werking van de verpakkingslijn zodat producten worden verpakt op de voorgeschreven wijze volgens de opgegeven planning binnen de vooropgestelde kwaliteit en rendementseisen. Effectieve taken: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en instellen van de verpakkingslijn Je bewaakt de goede werking van de verpakkingslijn Je voert fysische kwaliteitscontrole uit

  • Jobstudent administratie (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: Agilitas Asse

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent help je mee met het opnemen en invoeren van de bestellingen: Je behandelt inkomende bestellingen per telefoon en mail. Je noteert de bestellingen in het SAP-systeem. Bedrijfsprofiel: bestellingen invoeren in SAP

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • Spelhost dinerspellen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

  • Kinderkinesitherapeut, kinesitherapeut pediatrie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DANIELS-BOEY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut in onze groepspraktijk met baby's, peuters, kleuters, lagere school kinderen en tieners. Je geeft hen therapie omwille van neuromotorische, psychomotorische en/of respiratoire moeilijkheden. Hierbij is het belangrijk zelfstandig te kunnen werken, graag in team te werken en initiatief te kunnen nemen. Op regelmatige basis overleg je met je collega over de cliënten, agenda, behandeling, bijscholingen,... en zoeken we samen naar een zo goed mogelijk therapieplan voor onze cliënten.

Zoek naar antwoorden van POcPOc en Co in sociale netwerken
Look for responds of POcPOc en Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor POcPOc en Co. Laat een reactie achter voor POcPOc en Co. POcPOc en Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POcPOc en Co. Leave a respond for POcPOc en Co. POcPOc en Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POcPOc en Co op de google maps. Adres en contacten POcPOc en Co
Location of POcPOc en Co on the google maps. Address and contacts of POcPOc en Co

Andere gerelateerde bedrijven als come POcPOc en Co POcPOc en Co: FA. BAERT GEBRS | Vancauwenberghe Toon | GEEBELEN M. | Boogers Frans-André | FRANK COECK

Other related companies as POcPOc en Co: FA. BAERT GEBRS | Vancauwenberghe Toon | GEEBELEN M. | Boogers Frans-André | FRANK COECK

POcPOc en Co is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POcPOc en Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05095428466. Het bedrijf POcPOc en Co bevindt zich op het adres: Jozef II-straat 90; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 471,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Graphic designers. Producten gemaakt in POcPOc en Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POcPOc en Co is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POcPOc en Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POcPOc en Co, openstaande posities, locatie van POcPOc en Co op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

POcPOc en Co is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is POcPOc en Co, company assigned to the tax number BE05095428466. The company POcPOc en Co is located at the address: Jozef II-straat 90; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 471,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Graphic designers. Products created in POcPOc en Co were not found.
The main activity of POcPOc en Co is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POcPOc en Co is not available. You also can look at reviews of POcPOc en Co, open positions, location of POcPOc en Co on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over POcPOc en Co, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POcPOc en Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POcPOc en Co, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POcPOc en Co, employees, financial statistics.