Pillaert A

Contactgegevens Pillaert A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pillaert A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pillaert A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Baron Ruzettelaan 21; 8310; Brugge (Assebroek), België

Telefoon (phone): 050 35 23 49 (+32-050 35 23 49) 050 35 23 49 (+32-050 35 23 49)

Fax (fax): +32 (81) 816-46-84 +32 (81) 816-46-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pillaert A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pillaert A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pillaert A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pillaert A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pillaert A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pillaert A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pillaert A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pillaert A
Products information Pillaert A

BTW identificatienummer (tax): BE06511840820
Ondernemingsnummer: 7747528076
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 780,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Pillaert A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pillaert A
(Get full report from official database of BE for Pillaert A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pillaert A
Addition kinds of activities for Pillaert A

962101. Vliegtuigen regulerende agentschappen | Aircraft regulating agencies
09190103. Walvisolieproductie, ruw | Whale oil production, crude
32990100. Mica producten | Mica products
35859900. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
36630206. Televisie monitoren | Television monitors
50640204. Tape spelers en recorders | Tape players and recorders
51530202. Bonen, oneetbaar | Beans, inedible

Werken bij Pillaert A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pillaert A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pillaert A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pillaert A. Looking for open vacancies in other companies

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

  • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

  • TANDTECHNICUS (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DENTAL LABO LEYMAN

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in het maken van kunstgebitten.

  • Klantenadviseur (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • AMBULANCIER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Werfreserve

    U vervoert patiënten (consultatie, opname, ontslag, chemobehandeling,...) van en naar het ziekenhuis, rusthuis, medische instellingen,... U rijdt met een personenwagen, een wagen om rolstoelpatiënten te vervoeren of met een ambulance. U bent dus in staat om zowel zittend, rolstoelvervoer als liggend vervoer uit te voeren. Regio Oostende - Brugge

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van Pillaert A in sociale netwerken
Look for responds of Pillaert A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pillaert A. Laat een reactie achter voor Pillaert A. Pillaert A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pillaert A. Leave a respond for Pillaert A. Pillaert A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pillaert A op de google maps. Adres en contacten Pillaert A
Location of Pillaert A on the google maps. Address and contacts of Pillaert A

Andere gerelateerde bedrijven als come Pillaert A Pillaert A: FLCISCO SYSTEMS BELGIUM SPRL | ASS. SPORTIVE CHATELINEAU | MEES A | Lumar | LADBROKE

Other related companies as Pillaert A: FLCISCO SYSTEMS BELGIUM SPRL | ASS. SPORTIVE CHATELINEAU | MEES A | Lumar | LADBROKE

Pillaert A is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pillaert A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06511840820. Het bedrijf Pillaert A bevindt zich op het adres: Baron Ruzettelaan 21; 8310; Brugge (Assebroek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 780,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Graphic designers. Producten gemaakt in Pillaert A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pillaert A is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pillaert A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pillaert A, openstaande posities, locatie van Pillaert A op de kaart.

Pillaert A is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pillaert A, company assigned to the tax number BE06511840820. The company Pillaert A is located at the address: Baron Ruzettelaan 21; 8310; Brugge (Assebroek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 780,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Graphic designers. Products created in Pillaert A were not found.
The main activity of Pillaert A is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pillaert A is not available. You also can look at reviews of Pillaert A, open positions, location of Pillaert A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pillaert A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pillaert A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pillaert A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pillaert A, employees, financial statistics.