No Nonxense

Contactgegevens No Nonxense: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data No Nonxense: address, phone, fax, email, website, opening hours

No Nonxense

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maasstraat 22; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 0477 32 67 04 (+32-0477 32 67 04) 0477 32 67 04 (+32-0477 32 67 04)

Fax (fax): +32 (55) 498-32-91 +32 (55) 498-32-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) No Nonxense: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "No Nonxense"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "No Nonxense"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van No Nonxense, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen No Nonxense. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of No Nonxense, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees No Nonxense. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti No Nonxense
Products information No Nonxense

BTW identificatienummer (tax): BE04177795410
Ondernemingsnummer: 7837066650
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in No Nonxense zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor No Nonxense
(Get full report from official database of BE for No Nonxense)

Aanvulling soorten activiteiten voor No Nonxense
Addition kinds of activities for No Nonxense

329701. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
01810202. Bloemen, gekweekt in veldkwekerijen | Flowers, grown in field nurseries
14990104. Gem stenen (natuurlijk) mijnbouw, nec | Gem stones (natural) mining, nec
39990802. Boutiquing: decoratie cadeauartikelen met pailletten, fruit, enz. | Boutiquing: decorating gift items with sequins, fruit, etc.
42220000. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage

Werken bij No Nonxense: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in No Nonxense: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor No Nonxense. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for No Nonxense. Looking for open vacancies in other companies

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • LASSER/MONTEUR (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    monteren van metaalconstructies planlezen af en toe bagget lassen op verplaatsing

  • Ambachtelijke bakker (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale, ambachtelijke bakkerij zoeken wij versterking voor het team. Als hulpbakker ben je de rechterhand van de bakker en ben je mede verantwoordelijk voor de bereiding en afwerking van de producten. Dit alles uiteraard op een stressbestendige en hygiënisch verantwoorde manier.

  • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Vaste Job

    Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) DENDERMONDE (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

Zoek naar antwoorden van No Nonxense in sociale netwerken
Look for responds of No Nonxense in social networks

Lees alle opmerkingen voor No Nonxense. Laat een reactie achter voor No Nonxense. No Nonxense bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for No Nonxense. Leave a respond for No Nonxense. No Nonxense on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie No Nonxense op de google maps. Adres en contacten No Nonxense
Location of No Nonxense on the google maps. Address and contacts of No Nonxense

Andere gerelateerde bedrijven als come No Nonxense No Nonxense: Urbain | Vermandel S | B.S.C. | JEAN-HENRI PEETERS | De Winter (Begrafenissen)

Other related companies as No Nonxense: Urbain | Vermandel S | B.S.C. | JEAN-HENRI PEETERS | De Winter (Begrafenissen)

No Nonxense is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is No Nonxense, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04177795410. Het bedrijf No Nonxense bevindt zich op het adres: Maasstraat 22; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 766,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Graphic designers. Producten gemaakt in No Nonxense zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van No Nonxense is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van No Nonxense is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van No Nonxense, openstaande posities, locatie van No Nonxense op de kaart.

No Nonxense is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is No Nonxense, company assigned to the tax number BE04177795410. The company No Nonxense is located at the address: Maasstraat 22; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 766,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Graphic designers. Products created in No Nonxense were not found.
The main activity of No Nonxense is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of No Nonxense is not available. You also can look at reviews of No Nonxense, open positions, location of No Nonxense on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over No Nonxense, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf No Nonxense, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about No Nonxense, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company No Nonxense, employees, financial statistics.