Maaswinkel R

Contactgegevens Maaswinkel R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maaswinkel R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maaswinkel R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Malmedyer Strasse 25; 4780; Sankt Vith, België

Telefoon (phone): 080 22 80 62 (+32-080 22 80 62) 080 22 80 62 (+32-080 22 80 62)

Fax (fax): +32 (64) 244-26-52 +32 (64) 244-26-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maaswinkel R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maaswinkel R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maaswinkel R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maaswinkel R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maaswinkel R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maaswinkel R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maaswinkel R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maaswinkel R
Products information Maaswinkel R

BTW identificatienummer (tax): BE07715393066
Ondernemingsnummer: 4009429931
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Maaswinkel R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maaswinkel R
(Get full report from official database of BE for Maaswinkel R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maaswinkel R
Addition kinds of activities for Maaswinkel R

025400. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
474100. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
10819901. Afvoer of pompen van metalen mijnen | Draining or pumping of metal mines
23890102. voetjes | Footlets
26790102. Pallet spacers, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pallet spacers, fiber: made from purchased material
35690101. Filterelementen, vloeistof, hydraulische lijn | Filter elements, fluid, hydraulic line
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids

Werken bij Maaswinkel R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maaswinkel R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maaswinkel R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maaswinkel R. Looking for open vacancies in other companies

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten schoolvakanties (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Je werkt als inpakker (geen ervaring vereist) in overdag 8u15 tot 16u15

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

Zoek naar antwoorden van Maaswinkel R in sociale netwerken
Look for responds of Maaswinkel R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maaswinkel R. Laat een reactie achter voor Maaswinkel R. Maaswinkel R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maaswinkel R. Leave a respond for Maaswinkel R. Maaswinkel R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maaswinkel R op de google maps. Adres en contacten Maaswinkel R
Location of Maaswinkel R on the google maps. Address and contacts of Maaswinkel R

Andere gerelateerde bedrijven als come Maaswinkel R Maaswinkel R: CAERELS-BRAEMS | HUIS SISKA | ARGUE A.T. | ETIENNE HENNEBEL | R?SID. LE DOUX SEJOUR II

Other related companies as Maaswinkel R: CAERELS-BRAEMS | HUIS SISKA | ARGUE A.T. | ETIENNE HENNEBEL | R?SID. LE DOUX SEJOUR II

Maaswinkel R is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maaswinkel R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07715393066. Het bedrijf Maaswinkel R bevindt zich op het adres: Malmedyer Strasse 25; 4780; Sankt Vith. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Graphic designers. Producten gemaakt in Maaswinkel R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maaswinkel R is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maaswinkel R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maaswinkel R, openstaande posities, locatie van Maaswinkel R op de kaart.

Maaswinkel R is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maaswinkel R, company assigned to the tax number BE07715393066. The company Maaswinkel R is located at the address: Malmedyer Strasse 25; 4780; Sankt Vith. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 812,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Graphic designers. Products created in Maaswinkel R were not found.
The main activity of Maaswinkel R is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Maaswinkel R is not available. You also can look at reviews of Maaswinkel R, open positions, location of Maaswinkel R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maaswinkel R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maaswinkel R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maaswinkel R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maaswinkel R, employees, financial statistics.