J M L Studio SPRL

Contactgegevens J M L Studio SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J M L Studio SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

J M L Studio SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Lessines 99; 7060; Soignies, België

Telefoon (phone): 067 41 05 85; 02 523 36 40 (+32-067 41 05 85; 02 523 36 40) 067 41 05 85; 02 523 36 40 (+32-067 41 05 85; 02 523 36 40)

Fax (fax): 067 41 05 87 (+32-067 41 05 87) 067 41 05 87 (+32-067 41 05 87)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J M L Studio SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J M L Studio SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J M L Studio SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J M L Studio SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J M L Studio SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J M L Studio SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J M L Studio SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J M L Studio SPRL
Products information J M L Studio SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06339355468
Ondernemingsnummer: 8607757568
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 444,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Advertising studios

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J M L Studio SPRL
(Get full report from official database of BE for J M L Studio SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor J M L Studio SPRL
Addition kinds of activities for J M L Studio SPRL

7375. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
322900. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
509102. Golf en skimateriaal en benodigdheden | Golf and skiing equipment and supplies
13110000. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
89991002. Informatiebureau | Information bureau
92119902. Lokale rechtbanken | Local courts

Werken bij J M L Studio SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J M L Studio SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J M L Studio SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J M L Studio SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Rijbewijs B+E - Je brengt bouwmaterialen naar verschillende werven - Daarnaast ondersteun je de medewerkers intern (knippen en plooien) - Je bent een verantwoordelijk persoon en heel gemotiveerd

  • Bekister (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste bekisters. Wil je als bekister aan de slag? Heb je de juiste motivatie en wil je bijleren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem dus zeker zo snel mogelijk contact op met Randstad construct Kortrijk.

  • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Monteur ramen DAGWERK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar 1 monteur van ramen.

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

Zoek naar antwoorden van J M L Studio SPRL in sociale netwerken
Look for responds of J M L Studio SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor J M L Studio SPRL. Laat een reactie achter voor J M L Studio SPRL. J M L Studio SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J M L Studio SPRL. Leave a respond for J M L Studio SPRL. J M L Studio SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J M L Studio SPRL op de google maps. Adres en contacten J M L Studio SPRL
Location of J M L Studio SPRL on the google maps. Address and contacts of J M L Studio SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come J M L Studio SPRL J M L Studio SPRL: Vincke E | KAPSALON JANIK | BV Mithra Services BVBA | P. DE MULDER | HISSETTE

Other related companies as J M L Studio SPRL: Vincke E | KAPSALON JANIK | BV Mithra Services BVBA | P. DE MULDER | HISSETTE

J M L Studio SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J M L Studio SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06339355468. Het bedrijf J M L Studio SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Lessines 99; 7060; Soignies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 444,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Graphic designers. Lijst met producten zijn Advertising studios.
De hoofdactiviteit van J M L Studio SPRL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J M L Studio SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J M L Studio SPRL, openstaande posities, locatie van J M L Studio SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

J M L Studio SPRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is J M L Studio SPRL, company assigned to the tax number BE06339355468. The company J M L Studio SPRL is located at the address: Chaussée de Lessines 99; 7060; Soignies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 444,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Graphic designers. List of products are Advertising studios.
The main activity of J M L Studio SPRL is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J M L Studio SPRL is not available. You also can look at reviews of J M L Studio SPRL, open positions, location of J M L Studio SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over J M L Studio SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J M L Studio SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J M L Studio SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J M L Studio SPRL, employees, financial statistics.