HISSETTE

Contactgegevens HISSETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HISSETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HISSETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DEMOISELLE 9; 6747; SAINT-LEGER, België

Telefoon (phone): 63239135 (+32-63239135) 63239135 (+32-63239135)

Fax (fax): +32 (19) 819-67-23 +32 (19) 819-67-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HISSETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HISSETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HISSETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HISSETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HISSETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HISSETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HISSETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HISSETTE
Products information HISSETTE

BTW identificatienummer (tax): BE08302886962
Ondernemingsnummer: 9979125976
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in HISSETTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HISSETTE
(Get full report from official database of BE for HISSETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HISSETTE
Addition kinds of activities for HISSETTE

203502. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
835100. Kinderopvangdiensten | Child day care services
20910309. Vis eieren: verpakt voor gebruik als aas | Fish eggs: packaged for use as bait
35780200. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
38229902. Controles, combinatielimiet en ventilator | Controls, combination limit and fan
51990402. jute | Burlap
70410100. Broederschap en meiden | Fraternities and sororities
78290101. Theatrale boekingsbureau, film | Theatrical booking agency, motion picture

Werken bij HISSETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HISSETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HISSETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HISSETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Medewerker bloementeelt (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jou taken zijn vrij gevarieerd. Het betreft alle werkzaamheden in de bloementeelt: * inpotten, verpotten * opkuiswerkzaamheden * bestellingen klaarzetten * stekjes steken *...

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • STUDENT SUPERMARKT OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Gezocht: gemotiveerde jobstudent die wil werken in een supermarkt in Oostkamp. taken: kassawerk doen rekken aanvullen in kalmere periode meehelpen aan een specifieke afdeling

  • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

  • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

  • Jobstudenten nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • automechanieker - Mooi merk van luxewagens - VAST CONTRACT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een héél mooie autogarage in Roeselare zelf gelegen gaan wij op zoek naar een automechanieker. Als technieker in de garage wordt je ingezet voor het uitvoeren van algemeen onderhoud en opsporen + herstellen van defecten. Indien we een automechanieker vinden met ervaring van diagnosetechnieken is dit zeker een pluspunt, maar deze kennis kan ook ter plaatse aangeleerd worden.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van HISSETTE in sociale netwerken
Look for responds of HISSETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HISSETTE. Laat een reactie achter voor HISSETTE. HISSETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HISSETTE. Leave a respond for HISSETTE. HISSETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HISSETTE op de google maps. Adres en contacten HISSETTE
Location of HISSETTE on the google maps. Address and contacts of HISSETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come HISSETTE HISSETTE: Rommelaere J | PAUL ADOLF | INSTITUUT SABRINA | DESERT M. | A.P.L. SPRL

Other related companies as HISSETTE: Rommelaere J | PAUL ADOLF | INSTITUUT SABRINA | DESERT M. | A.P.L. SPRL

HISSETTE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HISSETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08302886962. Het bedrijf HISSETTE bevindt zich op het adres: RUE DEMOISELLE 9; 6747; SAINT-LEGER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken. Producten gemaakt in HISSETTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HISSETTE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HISSETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HISSETTE, openstaande posities, locatie van HISSETTE op de kaart.

HISSETTE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HISSETTE, company assigned to the tax number BE08302886962. The company HISSETTE is located at the address: RUE DEMOISELLE 9; 6747; SAINT-LEGER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken. Products created in HISSETTE were not found.
The main activity of HISSETTE is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HISSETTE is not available. You also can look at reviews of HISSETTE, open positions, location of HISSETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HISSETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HISSETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HISSETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HISSETTE, employees, financial statistics.