Interlignes Production SPRL

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Interlignes Production SPRL
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Interlignes Production SPRL

Contactgegevens Interlignes Production SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Interlignes Production SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Interlignes Production SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 83; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 22 02 63 (+32-067 22 02 63) 067 22 02 63 (+32-067 22 02 63)

Fax (fax): 067 22 02 63 (+32-067 22 02 63) 067 22 02 63 (+32-067 22 02 63)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Interlignes Production SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Interlignes Production SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Interlignes Production SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Interlignes Production SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Interlignes Production SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Interlignes Production SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Interlignes Production SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Interlignes Production SPRL
Products information Interlignes Production SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07521209716
Ondernemingsnummer: 2326599121
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Advertising agencies & consultants

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Interlignes Production SPRL
(Get full report from official database of BE for Interlignes Production SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Interlignes Production SPRL
Addition kinds of activities for Interlignes Production SPRL

361202. Lamp ballasts | Lamp ballasts
01190201. Emmer boerderij | Emmer farm
23210202. Sport shirts, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Sport shirts, men's and boys': from purchased materials
32310501. Medisch en laboratoriumglaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Medical and laboratory glassware: made from purchased glass
34960101. Cilinderdraad doek | Cylinder wire cloth
35499900. Metaalbewerking machines, nec, nec | Metalworking machinery, nec, nec
35520120. Winders, textielmachines | Winders, textile machinery
38230105. Thermokoppels, industrieel proces type | Thermocouples, industrial process type
50939902. Vaten en trommels | Barrels and drums

Werken bij Interlignes Production SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Interlignes Production SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Interlignes Production SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Interlignes Production SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je in het bezit van je rijbewijs C en ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht voor 3 weken ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je bent verantwoordelijke voor het laden en lossen van houten panelen. Dit bij leveranciers en klanten.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: b'ELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van Interlignes Production SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Interlignes Production SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Interlignes Production SPRL. Laat een reactie achter voor Interlignes Production SPRL. Interlignes Production SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Interlignes Production SPRL. Leave a respond for Interlignes Production SPRL. Interlignes Production SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Interlignes Production SPRL op de google maps. Adres en contacten Interlignes Production SPRL
Location of Interlignes Production SPRL on the google maps. Address and contacts of Interlignes Production SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Interlignes Production SPRL Interlignes Production SPRL: SLABBAERT EN CO | Sebe | Duquesne D | EDDY GODITIABOIS | Flanders Cold Center

Other related companies as Interlignes Production SPRL: SLABBAERT EN CO | Sebe | Duquesne D | EDDY GODITIABOIS | Flanders Cold Center

Interlignes Production SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Interlignes Production SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07521209716. Het bedrijf Interlignes Production SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 83; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 136,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Graphic designers. Lijst met producten zijn Advertising agencies & consultants.
De hoofdactiviteit van Interlignes Production SPRL is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Interlignes Production SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Interlignes Production SPRL, openstaande posities, locatie van Interlignes Production SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Interlignes Production SPRL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Interlignes Production SPRL, company assigned to the tax number BE07521209716. The company Interlignes Production SPRL is located at the address: Chaussée de Bruxelles 83; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 136,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Graphic designers. List of products are Advertising agencies & consultants.
The main activity of Interlignes Production SPRL is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Interlignes Production SPRL is not available. You also can look at reviews of Interlignes Production SPRL, open positions, location of Interlignes Production SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Interlignes Production SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Interlignes Production SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Interlignes Production SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Interlignes Production SPRL, employees, financial statistics.