Fiems G

Contactgegevens Fiems G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fiems G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fiems G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hertooiebos 33; 9052; Gent (Zwijnaarde), België

Telefoon (phone): 09 245 27 24 (+32-09 245 27 24) 09 245 27 24 (+32-09 245 27 24)

Fax (fax): 09 245 31 67 (+32-09 245 31 67) 09 245 31 67 (+32-09 245 31 67)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fiems G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fiems G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fiems G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fiems G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fiems G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fiems G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fiems G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fiems G
Products information Fiems G

BTW identificatienummer (tax): BE04229980468
Ondernemingsnummer: 2560882568
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 457,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Fiems G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fiems G
(Get full report from official database of BE for Fiems G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fiems G
Addition kinds of activities for Fiems G

3546. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
596103. Boek en record clubs | Book and record clubs
861101. Vakverenigingen | Trade associations
26560102. Gerechten, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Dishes, paper: made from purchased material
28920000. explosieven | Explosives
35450326. Sokjes (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Sockets (machine tool accessories)
50330200. Isolatiematerialen | Insulation materials

Werken bij Fiems G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fiems G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fiems G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fiems G. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien verlichtingsinstallaties (m/v) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U voert onderhouds- en elektriciteitswerken aan verlichtingsinstallaties uit in onder meer industriële bedrijven, scholen, sporthallen, winkelcentra en kantoren in heel België.

  • Chauffeur rijbewijs C (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor het vervoeren van goederen naar particulieren en dit over heel BE.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

  • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

  • Commerciële student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare. Wil je ons beter leren kennen? Voor ons vastgoedkantoor in Roeselare zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Roeselare verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • Zelfstandige consulente voor een relatiebureau. Regio West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie West-Vlaanderen (regio Brugge of regio Kortrijk). U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

  • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van Fiems G in sociale netwerken
Look for responds of Fiems G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fiems G. Laat een reactie achter voor Fiems G. Fiems G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fiems G. Leave a respond for Fiems G. Fiems G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fiems G op de google maps. Adres en contacten Fiems G
Location of Fiems G on the google maps. Address and contacts of Fiems G

Andere gerelateerde bedrijven als come Fiems G Fiems G: Aude Esthétique SPRL | Vandeputte | VDAB | ERWIN DELDIME | NADINE ANTOINE

Other related companies as Fiems G: Aude Esthétique SPRL | Vandeputte | VDAB | ERWIN DELDIME | NADINE ANTOINE

Fiems G is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fiems G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04229980468. Het bedrijf Fiems G bevindt zich op het adres: Hertooiebos 33; 9052; Gent (Zwijnaarde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 457,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Graphic designers. Producten gemaakt in Fiems G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fiems G is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fiems G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fiems G, openstaande posities, locatie van Fiems G op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fiems G is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fiems G, company assigned to the tax number BE04229980468. The company Fiems G is located at the address: Hertooiebos 33; 9052; Gent (Zwijnaarde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 457,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Graphic designers. Products created in Fiems G were not found.
The main activity of Fiems G is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Fiems G is not available. You also can look at reviews of Fiems G, open positions, location of Fiems G on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fiems G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fiems G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fiems G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fiems G, employees, financial statistics.