Claessens I

Contactgegevens Claessens I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claessens I: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claessens I

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vakschoolstraat 23; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 78 21 78 (+32-053 78 21 78) 053 78 21 78 (+32-053 78 21 78)

Fax (fax): +32 (53) 695-76-45 +32 (53) 695-76-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claessens I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claessens I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claessens I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claessens I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claessens I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claessens I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claessens I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claessens I
Products information Claessens I

BTW identificatienummer (tax): BE01476257324
Ondernemingsnummer: 2450469970
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 558,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Claessens I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claessens I
(Get full report from official database of BE for Claessens I)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claessens I
Addition kinds of activities for Claessens I

072104. Gewassen cultiverende diensten | Crop cultivating services
733802. Stenografische diensten | Stenographic services
911101. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national
28690300. Amines, zuren, zouten, esters | Amines, acids, salts, esters
79410102. Basketbalclub | Basketball club

Werken bij Claessens I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claessens I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claessens I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claessens I. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Accountant - Brussel (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring binnen de boekhouding en ben je gretig om deze te kunnen delen met een team? Ben je eventueel ook geïnteresseerd om je te verdiepen in HR administratie? Dan heeft Accountemps de ideale interim opportuniteit voor jou. De klant is een marktspeler in de mechanische wereld en heeft zijn kantoor in Brussel. Jouw takenpakket: Het voeren van een correcte en tijdige financiële en HR administratie; Registratie van in- en uitstroom financiële middelen zoals facturen, geldstromen, etc.; Controle van de facturatie; Het ondersteunende werk van de maand- en jaarafsluiting, de balansen en rapportage; Het beheren en actualiseren van de personeelsdossiers en het afhandelen van de administratieve procedures. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

  • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

    Regio: RAMSDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

  • Bezetter (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat voornamelijk in voor de binnenbezetting samen met de zaakvoerder.

  • Gezocht: meerdere bekisters: van helper tot 1e graad! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op heden zijn wij op zoek naar meerdere bekisters: van handlangers/helpers tot 1e graad! Heb je interesse? Waag nu je kans en neem snel contact op

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

  • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Intys HR

    Type: Werfreserve

    experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

Zoek naar antwoorden van Claessens I in sociale netwerken
Look for responds of Claessens I in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claessens I. Laat een reactie achter voor Claessens I. Claessens I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claessens I. Leave a respond for Claessens I. Claessens I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claessens I op de google maps. Adres en contacten Claessens I
Location of Claessens I on the google maps. Address and contacts of Claessens I

Andere gerelateerde bedrijven als come Claessens I Claessens I: LUC VAN PUYVELDE | I.C.G. | GEORGES BEAURAIN | NOMAN | Gate Services

Other related companies as Claessens I: LUC VAN PUYVELDE | I.C.G. | GEORGES BEAURAIN | NOMAN | Gate Services

Claessens I is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claessens I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01476257324. Het bedrijf Claessens I bevindt zich op het adres: Vakschoolstraat 23; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 558,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Graphic designers. Producten gemaakt in Claessens I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claessens I is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claessens I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claessens I, openstaande posities, locatie van Claessens I op de kaart.

Claessens I is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claessens I, company assigned to the tax number BE01476257324. The company Claessens I is located at the address: Vakschoolstraat 23; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 558,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Graphic designers. Products created in Claessens I were not found.
The main activity of Claessens I is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Claessens I is not available. You also can look at reviews of Claessens I, open positions, location of Claessens I on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claessens I, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claessens I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claessens I, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claessens I, employees, financial statistics.