Chan

Contactgegevens Chan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Jean Volders 38; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 537 97 72; 0477 37 54 15 (+32-02 537 97 72; 0477 37 54 15) 02 537 97 72; 0477 37 54 15 (+32-02 537 97 72; 0477 37 54 15)

Fax (fax): 02 537 97 72 (+32-02 537 97 72) 02 537 97 72 (+32-02 537 97 72)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chan
Products information Chan

BTW identificatienummer (tax): BE03675720214
Ondernemingsnummer: 1283721923
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Chan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chan
(Get full report from official database of BE for Chan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chan
Addition kinds of activities for Chan

2385. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
23690300. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
34790103. Etsen op metalen | Etching on metals
50219905. rekken | Racks
50880201. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components

Werken bij Chan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chan. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Programs Administrator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Maintenance Programs Administrator (M/V) voor een firma gelegen in Diegem. Onze klant is een internationale firma actief in de energiesector. Als Maintenance Programs Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Jezorgtervoordatalletechnische maintenance programs op tijdwordenuitgevoerd en dit in nauwecommunicatie met deklanten en leveranciers - Je staat in voor de voorbereiding, de klantenmailings en de dagelijkse follow-up van de small bulk maintenance programs - Jebiedtadministratieveondersteuningaan Technical Bulk & Depot Teams van detechnischeafdeling - Voorbereiding van aankooporders, facturerenaancontractanten, verzenden van technischmateriaal, beheer van facturen, beheer en archivering van documenten, voorraadbeheer - Jebiedtondersteuningbijdevoorbereiding van technischeinterventies - Je staat in voor de planning van technische interventies By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Customer Care Contact (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

  • HSEQ Medewerker in Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in de Waaslandhaven en Antwerpse haven, zijn we op zoek naar een administratief medewerker die het HSEQ team zal ondersteunen. Jouw taken: Voornamelijk gegevens inputten in het daarvoor bevoegd systeem (registratie en opvolging personeel, gegevens medische keuring, opleidingen registreren, etc.) Nieuw personeel verwelkomen en een introductie geven d.m.v. een presentatie inzake veiligheid en kwaliteit. Schadegevallen op de terminal registreren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oud-Heverlee - Haasrode (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: SALES AT SIZE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

  • System administrator (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van Chan in sociale netwerken
Look for responds of Chan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chan. Laat een reactie achter voor Chan. Chan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chan. Leave a respond for Chan. Chan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chan op de google maps. Adres en contacten Chan
Location of Chan on the google maps. Address and contacts of Chan

Andere gerelateerde bedrijven als come Chan Chan: Van Acoleyen R | LUCIEN MESSIAN | DIDIER VAN LAERE | L VAN POUCKE | POLICE F?D?RALE

Other related companies as Chan: Van Acoleyen R | LUCIEN MESSIAN | DIDIER VAN LAERE | L VAN POUCKE | POLICE F?D?RALE

Chan is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03675720214. Het bedrijf Chan bevindt zich op het adres: Avenue Jean Volders 38; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Graphic designers. Producten gemaakt in Chan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chan is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chan, openstaande posities, locatie van Chan op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chan is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chan, company assigned to the tax number BE03675720214. The company Chan is located at the address: Avenue Jean Volders 38; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Graphic designers. Products created in Chan were not found.
The main activity of Chan is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chan is not available. You also can look at reviews of Chan, open positions, location of Chan on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chan, employees, financial statistics.