Ahlstrom Paper Group NV

Contactgegevens Ahlstrom Paper Group NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ahlstrom Paper Group NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ahlstrom Paper Group NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Rixensart 18 1300 Limal, België

Telefoon (phone): 10 (+32-10) 10 (+32-10)

Fax (fax): 10 (+32-10) 10 (+32-10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ahlstrom Paper Group NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ahlstrom Paper Group NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ahlstrom Paper Group NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ahlstrom Paper Group NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ahlstrom Paper Group NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ahlstrom Paper Group NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ahlstrom Paper Group NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ahlstrom Paper Group NV
Products information Ahlstrom Paper Group NV

BTW identificatienummer (tax): BE05288238525
Ondernemingsnummer: 9249633789
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Packagings

Product categorie (product category): Graph Paper

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ahlstrom Paper Group NV
(Get full report from official database of BE for Ahlstrom Paper Group NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ahlstrom Paper Group NV
Addition kinds of activities for Ahlstrom Paper Group NV

1751. Timmerwerk | Carpentry work
27910100. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
34999922. Strapping, metaal | Strapping, metal
35330102. Boorinstallaties | Drill rigs
39490700. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment

Werken bij Ahlstrom Paper Group NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ahlstrom Paper Group NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ahlstrom Paper Group NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ahlstrom Paper Group NV. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser samensteller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als TIG-lasser samensteller.

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • Administratief bediende Dispatch/Planner (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: algemene administratie van de afdeling je staat in contact met klanten, leveranciers, chauffeurs,... je Biedt ondersteuning waar nodig

  • Magazijnarbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, laden en lossen camions, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Daarnaast zal je ook de reachtruck besturen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bel dan snel naar het nummer 052/25.85.00 of mail je CV naar [email protected]!

  • Zaalmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Zaalmedewerker verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je stelt correct de menu’s en gerechten voor aan onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en tilt het restaurantbezoek tot op een hoog niveau.

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van Ahlstrom Paper Group NV in sociale netwerken
Look for responds of Ahlstrom Paper Group NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ahlstrom Paper Group NV. Laat een reactie achter voor Ahlstrom Paper Group NV. Ahlstrom Paper Group NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ahlstrom Paper Group NV. Leave a respond for Ahlstrom Paper Group NV. Ahlstrom Paper Group NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ahlstrom Paper Group NV op de google maps. Adres en contacten Ahlstrom Paper Group NV
Location of Ahlstrom Paper Group NV on the google maps. Address and contacts of Ahlstrom Paper Group NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ahlstrom Paper Group NV Ahlstrom Paper Group NV: Bosval C | CACTUS CLUB | JARDINVERT | VISOPTIC | SYLVAIN CONINX

Other related companies as Ahlstrom Paper Group NV: Bosval C | CACTUS CLUB | JARDINVERT | VISOPTIC | SYLVAIN CONINX

Ahlstrom Paper Group NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ahlstrom Paper Group NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05288238525. Het bedrijf Ahlstrom Paper Group NV bevindt zich op het adres: Route de Rixensart 18 1300 Limal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Graph Paper. Lijst met producten zijn Packagings.
De hoofdactiviteit van Ahlstrom Paper Group NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ahlstrom Paper Group NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ahlstrom Paper Group NV, openstaande posities, locatie van Ahlstrom Paper Group NV op de kaart.

Ahlstrom Paper Group NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ahlstrom Paper Group NV, company assigned to the tax number BE05288238525. The company Ahlstrom Paper Group NV is located at the address: Route de Rixensart 18 1300 Limal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Graph Paper. List of products are Packagings.
The main activity of Ahlstrom Paper Group NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ahlstrom Paper Group NV is not available. You also can look at reviews of Ahlstrom Paper Group NV, open positions, location of Ahlstrom Paper Group NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ahlstrom Paper Group NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ahlstrom Paper Group NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ahlstrom Paper Group NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ahlstrom Paper Group NV, employees, financial statistics.