A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR

Contactgegevens A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ooststatiestraat 250; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 458 33 38; 0475 57 99 37 (+32-03 458 33 38; 0475 57 99 37) 03 458 33 38; 0475 57 99 37 (+32-03 458 33 38; 0475 57 99 37)

Fax (fax): 03 458 33 38 (+32-03 458 33 38) 03 458 33 38 (+32-03 458 33 38)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR
Products information A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR

BTW identificatienummer (tax): BE01726745605
Ondernemingsnummer: 4124786376
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 837,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Lighting fixtures - Rental; Sound systems & equipment - Rental

Product categorie (product category): Grandstands and stages - Mfg and rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR
(Get full report from official database of BE for A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR
Addition kinds of activities for A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR

5045. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
15319903. Speculatieve bouwer, meerdere woningen | Speculative builder, multi-family dwellings
20330110. Tomaatpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato purees: packaged in cans, jars, etc.
20660104. Gehakt cacaobonen | Shelled cacao beans
36510107. FM en am radio tuners | Fm and am radio tuners
37320207. Reddingsboten, bouw en reparatie | Lifeboats, building and repairing
37699900. Ruimteauto-uitrusting, nec, nec | Space vehicle equipment, nec, nec
38450111. Endoscopische apparatuur, electromedical, nec | Endoscopic equipment, electromedical, nec
51360603. Uniformen, mannen en jongens ' | Uniforms, men's and boys'

Werken bij A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Operator/lijnverantwoordelijk (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar een Operator - Lijnverantwoordelijke. Taken: Opstarten, instellen, afsluiten van de machines Oplossen van problemen Opvolgen van de medewerkers om zo de werking van de lijn te kunnen garanderen Opvragen van productievoorraad en verpakkingsmateriaal Bijsturen van de medewerker + opvolgen van een 5-tal mensen. Het gaat hier om 70% aansturen van je team en 30% zelf meewerken in de productie U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Vroege ploeg: maandag tem donderdag: 5u - 13u vrijdag: 5u - 12u Late ploeg maandag tem donderdag: 12u55 - 21u10 vrijdag 11u55 - 18u55

  • Werfleider/Projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uittekenen van werfinstallaties - Je komt terecht in een bouwbedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, waterleidingen en dergelijke - Planningen opstellen (personeel, transport en materiaal) - Leiding geven - Vergaderingen bijwonen ifv de werven - Opvolgen en kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werken - Meewerken aan verbetering van veiligheid - Technische voorstellen indienen. Je hebt dus zelf ook inspraak en denkt mee - Communicatie met klanten, bestuur van het bedrijf, onderaannemers, ... - Controle van facturen en sociale documenten - Bijhouden van stock - Je zult later ook instaan voor opleiding en onthaal van medewerkers

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • Technieker (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Studentenjob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

  • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR in sociale netwerken
Look for responds of A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR. Laat een reactie achter voor A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR. A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR. Leave a respond for A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR. A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR op de google maps. Adres en contacten A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR
Location of A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR on the google maps. Address and contacts of A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR: Weijn A | Luciano | Linet | PROV.INS.HOG.TUINBOUWOND./INSTITUT REDOUT? PEIFFER | MECATECNIC

Other related companies as A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR: Weijn A | Luciano | Linet | PROV.INS.HOG.TUINBOUWOND./INSTITUT REDOUT? PEIFFER | MECATECNIC

A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01726745605. Het bedrijf A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR bevindt zich op het adres: Ooststatiestraat 250; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 837,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Grandstands and stages - Mfg and rental. Lijst met producten zijn Lighting fixtures - Rental; Sound systems & equipment - Rental.
De hoofdactiviteit van A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, openstaande posities, locatie van A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, company assigned to the tax number BE01726745605. The company A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR is located at the address: Ooststatiestraat 250; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 837,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Grandstands and stages - Mfg and rental. List of products are Lighting fixtures - Rental; Sound systems & equipment - Rental.
The main activity of A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR is not available. You also can look at reviews of A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, open positions, location of A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S.S. KLANK & LICHTVERHUUR, employees, financial statistics.