IRENE HORDIES

Contactgegevens IRENE HORDIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IRENE HORDIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

IRENE HORDIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE PANNELAAN 104; 8660; DE PANNE, België

Telefoon (phone): 58411215 (+32-58411215) 58411215 (+32-58411215)

Fax (fax): +32 (57) 552-81-84 +32 (57) 552-81-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IRENE HORDIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IRENE HORDIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IRENE HORDIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IRENE HORDIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IRENE HORDIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IRENE HORDIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IRENE HORDIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IRENE HORDIES
Products information IRENE HORDIES

BTW identificatienummer (tax): BE04071228027
Ondernemingsnummer: 2980010986
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in IRENE HORDIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grands magasins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IRENE HORDIES
(Get full report from official database of BE for IRENE HORDIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor IRENE HORDIES
Addition kinds of activities for IRENE HORDIES

832208. Substantie misbruik counseling | Substance abuse counseling
23230103. Stropdassen, handsewn: gemaakt van aangekochte materialen | Ties, handsewn: made from purchased materials
23429904. Stichting kleding, vrouwen | Foundation garments, women's
24399902. Houthakkers, structurele: gelamineerde timmerhout | Timbers, structural: laminated lumber
27410104. Posters: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Posters: publishing only, not printed on site
35520104. Kaartkleding, textielmachines | Card clothing, textile machinery
36799913. Tube spacers, mica | Tube spacers, mica
51719902. Petroleum terminals | Petroleum terminals
55119901. Auto's, nieuw en gebruikt | Automobiles, new and used

Werken bij IRENE HORDIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IRENE HORDIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IRENE HORDIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IRENE HORDIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

  • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: BEWEGING.NET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Zaalmedewerker (flexijob) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Flexijob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

Zoek naar antwoorden van IRENE HORDIES in sociale netwerken
Look for responds of IRENE HORDIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor IRENE HORDIES. Laat een reactie achter voor IRENE HORDIES. IRENE HORDIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IRENE HORDIES. Leave a respond for IRENE HORDIES. IRENE HORDIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IRENE HORDIES op de google maps. Adres en contacten IRENE HORDIES
Location of IRENE HORDIES on the google maps. Address and contacts of IRENE HORDIES

Andere gerelateerde bedrijven als come IRENE HORDIES IRENE HORDIES: Numac Astra BVBA | FC DENDERLEEUW | HUIS GOOSSENS | OLIVIER VERSCHAEVE | 'T GAZETJE

Other related companies as IRENE HORDIES: Numac Astra BVBA | FC DENDERLEEUW | HUIS GOOSSENS | OLIVIER VERSCHAEVE | 'T GAZETJE

IRENE HORDIES is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IRENE HORDIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04071228027. Het bedrijf IRENE HORDIES bevindt zich op het adres: DE PANNELAAN 104; 8660; DE PANNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 630,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Grands magasins. Producten gemaakt in IRENE HORDIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IRENE HORDIES is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IRENE HORDIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IRENE HORDIES, openstaande posities, locatie van IRENE HORDIES op de kaart.

IRENE HORDIES is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is IRENE HORDIES, company assigned to the tax number BE04071228027. The company IRENE HORDIES is located at the address: DE PANNELAAN 104; 8660; DE PANNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 630,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Grands magasins. Products created in IRENE HORDIES were not found.
The main activity of IRENE HORDIES is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IRENE HORDIES is not available. You also can look at reviews of IRENE HORDIES, open positions, location of IRENE HORDIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IRENE HORDIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IRENE HORDIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IRENE HORDIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IRENE HORDIES, employees, financial statistics.