Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.
Private companiesMotion Pictures • Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.

Contactgegevens Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lavendelstraat 66 9000 Gent, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.
Products information Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07979614257
Ondernemingsnummer: 5242645263
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 798,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Grabs and trap buckets for cranes

Product categorie (product category): Grabs And Trap Buckets For Cranes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.

13890302. Bailing wells | Bailing wells
26211000. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
28190918. Nikkelverbindingen of zouten, anorganisch | Nickel compounds or salts, inorganic
35320403. Auto's, mijnbouw | Cars, mining
36740203. Magnetisch bellen geheugen apparaat | Magnetic bubble memory device
37140119. Oliepomp, motorvoertuig | Oil pump, motor vehicle
39140405. Houtwerk, geplateerd (alle metalen) | Hollowware, plated (all metals)
44999903. vervoer per lichter | Lighterage

Werken bij Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

  • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

  • Metalliseerder (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

  • Huishoudhulp in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student weekendwerk supermarkt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent beschikbaar om op zaterdag OF zondag te werken - Je staat in voor het onderhoud van de winkel: orde en netheid, weg plaatsen van goederen - Verder helpen van klanten

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Redders (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

  • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

  • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

  • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.. Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.. Leave a respond for Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.. Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.
Location of Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.: HOME LES ETANGS D'IXELLES | PRINT PARTNERS | Progres | Adit BVBA | PHILIPPE LEDOUX

Other related companies as Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A.: HOME LES ETANGS D'IXELLES | PRINT PARTNERS | Progres | Adit BVBA | PHILIPPE LEDOUX

Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979614257. Het bedrijf Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Lavendelstraat 66 9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 798,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Grabs And Trap Buckets For Cranes. Lijst met producten zijn Grabs and trap buckets for cranes.
De hoofdactiviteit van Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. op de kaart.

Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07979614257. The company Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. is located at the address: Lavendelstraat 66 9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 798,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Grabs And Trap Buckets For Cranes. List of products are Grabs and trap buckets for cranes.
The main activity of Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A., open positions, location of Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Konstruktiewerkhuizen Eeckhout B.V.B.A., employees, financial statistics.