SCAR

Contactgegevens SCAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MARTYRS 23; 4650; HERVE, België

Telefoon (phone): 87678619 (+32-87678619) 87678619 (+32-87678619)

Fax (fax): +32 (82) 902-70-55 +32 (82) 902-70-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCAR
Products information SCAR

BTW identificatienummer (tax): BE03618865966
Ondernemingsnummer: 4189880371
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in SCAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graan,zaad and dierenvoeding Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCAR
(Get full report from official database of BE for SCAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCAR
Addition kinds of activities for SCAR

02599905. Quail boerderij | Quail farm
10310200. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
16299901. Blasting contractant, behalve bouw sloop | Blasting contractor, except building demolition
34290103. Deuropenings- en sluitapparatuur, behalve elektrisch | Door opening and closing devices, except electrical
50120207. Truck trekkers | Truck tractors
59929901. Bloemen, vers | Flowers, fresh
70219902. Gemeubileerde kamerverhuur | Furnished room rental
73530101. Olievelduitrusting, verhuur of leasing | Oil field equipment, rental or leasing
87420102. Industriële consultant | Industrial consultant

Werken bij SCAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker textiel (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient stoffen te snijden, te verpakken en naar het magazijn te brengen. Kandidaat is ook verantwoordelijk voor het stockbeheer.

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

  • Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • Matroos passagiersvaart (binnenvaart) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FRANLIS

    Type: Vaste Job

    De rederij Franlis is dringend op zoek naar een matroos binnenvaart (met dienstboekje) voor een klein passagiersschip (200p) voor de uitbating van havenrondvaarten Zeebrugge. U bent verantwoordelijk voor het meren en losgooien van het vaartuig, het toezien op de veiligheid bij in en ontschepen van de passagiers, de algemene netheid van het vaartuig (publiek toegankelijke zalen en technische lokalen), kleine onderhoudswerkzaamheden (schilderwerk etc).

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • VERKOOPSTER (m/v) (KANNE)

    Regio: KANNE

    Bedrijf: SMETS

    Type: Flexijob

    Verkoopster (m/v) op zondag in een bakkerij. Klanten helpen, bestellingen opschrijven. Van 7.00 tot max 14.30. 2 zondagen werken 1 zondag vrij. Goed kunnen behelpen in het frans. Indien mogelijk flexi job, maar is geen vereisten.

Zoek naar antwoorden van SCAR in sociale netwerken
Look for responds of SCAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCAR. Laat een reactie achter voor SCAR. SCAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCAR. Leave a respond for SCAR. SCAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCAR op de google maps. Adres en contacten SCAR
Location of SCAR on the google maps. Address and contacts of SCAR

Andere gerelateerde bedrijven als come SCAR SCAR: Laurence (Chez) | Texaco Van Daele L | F.C. R. ETOILE WEGNEZ | Duqué Michel | DEPRAETERE

Other related companies as SCAR: Laurence (Chez) | Texaco Van Daele L | F.C. R. ETOILE WEGNEZ | Duqué Michel | DEPRAETERE

SCAR is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03618865966. Het bedrijf SCAR bevindt zich op het adres: RUE DES MARTYRS 23; 4650; HERVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 640,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Graan,zaad and dierenvoeding Gh. Producten gemaakt in SCAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCAR is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCAR, openstaande posities, locatie van SCAR op de kaart.

SCAR is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCAR, company assigned to the tax number BE03618865966. The company SCAR is located at the address: RUE DES MARTYRS 23; 4650; HERVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 640,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Graan,zaad and dierenvoeding Gh. Products created in SCAR were not found.
The main activity of SCAR is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SCAR is not available. You also can look at reviews of SCAR, open positions, location of SCAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCAR, employees, financial statistics.