DEPRAETERE

Contactgegevens DEPRAETERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEPRAETERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEPRAETERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE D'HERSEAUX 21; 7712; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56330665 (+32-56330665) 56330665 (+32-56330665)

Fax (fax): +32 (83) 700-38-98 +32 (83) 700-38-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEPRAETERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEPRAETERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEPRAETERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEPRAETERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEPRAETERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEPRAETERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEPRAETERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEPRAETERE
Products information DEPRAETERE

BTW identificatienummer (tax): BE06192413330
Ondernemingsnummer: 9727539062
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in DEPRAETERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEPRAETERE
(Get full report from official database of BE for DEPRAETERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEPRAETERE
Addition kinds of activities for DEPRAETERE

329101. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
508402. Textiel- en leermachines | Textile and leather machinery
10619902. Columbiet mijnbouw | Columbite mining
23819904. Handschoenen, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, woven or knit: made from purchased materials
26790102. Pallet spacers, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pallet spacers, fiber: made from purchased material
30890607. Vezel, gevulkaniseerd | Fiber, vulcanized
36210201. Condensers, synchroon: elektrisch | Condensers, synchronous: electric
38410102. Oftalmische lasers | Ophthalmic lasers
39990305. Veren, struisvogel, krullen en verven | Feathers, ostrich, curling and dyeing
51420205. Pluimvee, bevroren: verpakt | Poultry, frozen: packaged

Werken bij DEPRAETERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEPRAETERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEPRAETERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEPRAETERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder AY - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever, actief in welzijnswerk, zijn we op zoek naar een tijdelijke boekhouder in Antwerpen. In deze functie zijn de volgende taken jouw verantwoordelijkheid. je voert de boekhouding van jouw deelwerkingen je bent de eerste aanspreekpersoon voor de budgetverantwoordelijken van jouw deelwerkingen je voert de kwartaal-en jaarafsluiting uit

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Sales & Media Advisor (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

  • Tekenaar Revit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van DEPRAETERE in sociale netwerken
Look for responds of DEPRAETERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEPRAETERE. Laat een reactie achter voor DEPRAETERE. DEPRAETERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEPRAETERE. Leave a respond for DEPRAETERE. DEPRAETERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEPRAETERE op de google maps. Adres en contacten DEPRAETERE
Location of DEPRAETERE on the google maps. Address and contacts of DEPRAETERE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEPRAETERE DEPRAETERE: GLOBAL HOUSE | DI NUCCIO GENNARO | MAISON MERVEILLE-LEDROIT | DE MIJNLAMP | HOSSAY

Other related companies as DEPRAETERE: GLOBAL HOUSE | DI NUCCIO GENNARO | MAISON MERVEILLE-LEDROIT | DE MIJNLAMP | HOSSAY

DEPRAETERE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEPRAETERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06192413330. Het bedrijf DEPRAETERE bevindt zich op het adres: PLACE D'HERSEAUX 21; 7712; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in DEPRAETERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEPRAETERE is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEPRAETERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEPRAETERE, openstaande posities, locatie van DEPRAETERE op de kaart.

DEPRAETERE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEPRAETERE, company assigned to the tax number BE06192413330. The company DEPRAETERE is located at the address: PLACE D'HERSEAUX 21; 7712; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 366,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pharmaciens. Products created in DEPRAETERE were not found.
The main activity of DEPRAETERE is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEPRAETERE is not available. You also can look at reviews of DEPRAETERE, open positions, location of DEPRAETERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEPRAETERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEPRAETERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEPRAETERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEPRAETERE, employees, financial statistics.