ANCIENS LESAGE NV

Contactgegevens ANCIENS LESAGE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANCIENS LESAGE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANCIENS LESAGE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenstraat 48 1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): 32.27 20 01 63 32.27 20 01 63

Fax (fax): 32.27 20 05 86 32.27 20 05 86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANCIENS LESAGE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANCIENS LESAGE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANCIENS LESAGE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANCIENS LESAGE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANCIENS LESAGE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANCIENS LESAGE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANCIENS LESAGE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANCIENS LESAGE NV
Products information ANCIENS LESAGE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08381439208
Ondernemingsnummer: 9616027832
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 261,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Pallets^^Wood - sawn and treated^^Panels,wood

Product categorie (product category): Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines; Wood; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANCIENS LESAGE NV
(Get full report from official database of BE for ANCIENS LESAGE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANCIENS LESAGE NV
Addition kinds of activities for ANCIENS LESAGE NV

8041. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
353301. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
30690501. Hakken, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Heels, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
39420103. Dolls, behalve gevulde speelgoed dieren | Dolls, except stuffed toy animals
39520118. Wax, kunstenaars ' | Wax, artists'
59450201. Kinder speelgoed en spelletjes, behalve poppen | Children's toys and games, except dolls
76410201. Antieke meubels reparatie en restauratie | Antique furniture repair and restoration

Werken bij ANCIENS LESAGE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANCIENS LESAGE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANCIENS LESAGE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANCIENS LESAGE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio ZULTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in AARTSELAAR/SCHELLE/NIEL - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

  • Studenten m/v kelner ZAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CAFE PARTI

    Type: Studentenjob

    Jobstudenten gezocht om op te dienen; zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties Aantal uren en dagen bespreekbaar week en/of weekend

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

Zoek naar antwoorden van ANCIENS LESAGE NV in sociale netwerken
Look for responds of ANCIENS LESAGE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANCIENS LESAGE NV. Laat een reactie achter voor ANCIENS LESAGE NV. ANCIENS LESAGE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANCIENS LESAGE NV. Leave a respond for ANCIENS LESAGE NV. ANCIENS LESAGE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANCIENS LESAGE NV op de google maps. Adres en contacten ANCIENS LESAGE NV
Location of ANCIENS LESAGE NV on the google maps. Address and contacts of ANCIENS LESAGE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ANCIENS LESAGE NV ANCIENS LESAGE NV: HUIS MAMBO | PWA KNOKKE-HEIST | Meheus J & J BVBA | Vanhaelewyn D | Le Fortery

Other related companies as ANCIENS LESAGE NV: HUIS MAMBO | PWA KNOKKE-HEIST | Meheus J & J BVBA | Vanhaelewyn D | Le Fortery

ANCIENS LESAGE NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANCIENS LESAGE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08381439208. Het bedrijf ANCIENS LESAGE NV bevindt zich op het adres: Groenstraat 48 1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 261,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines; Wood; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Pallets^^Wood - sawn and treated^^Panels,wood.
De hoofdactiviteit van ANCIENS LESAGE NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANCIENS LESAGE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANCIENS LESAGE NV, openstaande posities, locatie van ANCIENS LESAGE NV op de kaart.

ANCIENS LESAGE NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANCIENS LESAGE NV, company assigned to the tax number BE08381439208. The company ANCIENS LESAGE NV is located at the address: Groenstraat 48 1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 261,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines; Wood; Wood and Furniture. List of products are Pallets^^Wood - sawn and treated^^Panels,wood.
The main activity of ANCIENS LESAGE NV is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANCIENS LESAGE NV is not available. You also can look at reviews of ANCIENS LESAGE NV, open positions, location of ANCIENS LESAGE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANCIENS LESAGE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANCIENS LESAGE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANCIENS LESAGE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANCIENS LESAGE NV, employees, financial statistics.