WERKHUIZEN JACOBS NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • WERKHUIZEN JACOBS NV
Private companiesAgricultural Services • WERKHUIZEN JACOBS NV

Contactgegevens WERKHUIZEN JACOBS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERKHUIZEN JACOBS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERKHUIZEN JACOBS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 15,Kanaalstraat 3560 Lummen, België

Telefoon (phone): 32.11 45 10 22 32.11 45 10 22

Fax (fax): 32.11 45 10 23 32.11 45 10 23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERKHUIZEN JACOBS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERKHUIZEN JACOBS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERKHUIZEN JACOBS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERKHUIZEN JACOBS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERKHUIZEN JACOBS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERKHUIZEN JACOBS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERKHUIZEN JACOBS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERKHUIZEN JACOBS NV
Products information WERKHUIZEN JACOBS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07720062255
Ondernemingsnummer: 6379455566
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Cranes and gantries

Product categorie (product category): Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERKHUIZEN JACOBS NV
(Get full report from official database of BE for WERKHUIZEN JACOBS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERKHUIZEN JACOBS NV
Addition kinds of activities for WERKHUIZEN JACOBS NV

07839900. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
23399907. Slacks: vrouwen, misses 'en junioren' | Slacks: women's, misses', and juniors'
34960201. Ketting, gelast | Chain, welded
50640107. Waterverwarmers, elektrisch | Water heaters, electric
59419905. Speeltoestellen | Playground equipment
73590201. Coin-operated video game verhuur | Coin-operated video game rental
78190201. Video tape of schijfreproductie | Video tape or disk reproduction

Werken bij WERKHUIZEN JACOBS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERKHUIZEN JACOBS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERKHUIZEN JACOBS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERKHUIZEN JACOBS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • Zelfstandige fietstechniekers (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: BIZ BIKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken iemand die beschikt over een goede dosis gedrevenheid en zelfstandigheid om ons team bij Bizbike te vervoegen. Je job bestaat er uit de elektrische fietsen van de klanten terug volledig in orde te brengen en zo de tevredenheid opnieuw te garanderen. Je staat in voor herstellingen van onze fietsen bij de klanten en gaat daarvoor de weg op.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

Zoek naar antwoorden van WERKHUIZEN JACOBS NV in sociale netwerken
Look for responds of WERKHUIZEN JACOBS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERKHUIZEN JACOBS NV. Laat een reactie achter voor WERKHUIZEN JACOBS NV. WERKHUIZEN JACOBS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERKHUIZEN JACOBS NV. Leave a respond for WERKHUIZEN JACOBS NV. WERKHUIZEN JACOBS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERKHUIZEN JACOBS NV op de google maps. Adres en contacten WERKHUIZEN JACOBS NV
Location of WERKHUIZEN JACOBS NV on the google maps. Address and contacts of WERKHUIZEN JACOBS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WERKHUIZEN JACOBS NV WERKHUIZEN JACOBS NV: PATISSERIE ALBERT | Filip Kapsalon | H?TEL THE NEW WHITE HORSE | Delhaye J L | VIRGINIE PIERRE

Other related companies as WERKHUIZEN JACOBS NV: PATISSERIE ALBERT | Filip Kapsalon | H?TEL THE NEW WHITE HORSE | Delhaye J L | VIRGINIE PIERRE

WERKHUIZEN JACOBS NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WERKHUIZEN JACOBS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07720062255. Het bedrijf WERKHUIZEN JACOBS NV bevindt zich op het adres: 15,Kanaalstraat 3560 Lummen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Cranes and gantries.
De hoofdactiviteit van WERKHUIZEN JACOBS NV is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERKHUIZEN JACOBS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERKHUIZEN JACOBS NV, openstaande posities, locatie van WERKHUIZEN JACOBS NV op de kaart.

WERKHUIZEN JACOBS NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is WERKHUIZEN JACOBS NV, company assigned to the tax number BE07720062255. The company WERKHUIZEN JACOBS NV is located at the address: 15,Kanaalstraat 3560 Lummen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines. List of products are Cranes and gantries.
The main activity of WERKHUIZEN JACOBS NV is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WERKHUIZEN JACOBS NV is not available. You also can look at reviews of WERKHUIZEN JACOBS NV, open positions, location of WERKHUIZEN JACOBS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERKHUIZEN JACOBS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERKHUIZEN JACOBS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERKHUIZEN JACOBS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERKHUIZEN JACOBS NV, employees, financial statistics.