VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD

Contactgegevens VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD: address, phone, fax, email, website, opening hours

VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Derbystraat 57 9051 Gent, België

Telefoon (phone): 32.92 21 13 14 32.92 21 13 14

Fax (fax): 32.92 20 28 96 32.92 20 28 96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD
Products information VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD

BTW identificatienummer (tax): BE05996307373
Ondernemingsnummer: 9186462402
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Goods handling systems,continuous

Product categorie (product category): Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD
(Get full report from official database of BE for VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD)

Aanvulling soorten activiteiten voor VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD
Addition kinds of activities for VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD

501302. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
25990201. Barmeubelen | Bar furniture
63319908. Wederkerige interinsurance uitwisselingen: brand, marine, ongeval | Reciprocal interinsurance exchanges: fire, marine, casualty
82499906. Reisagentschool | Travel agent school
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government

Werken bij VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD. Looking for open vacancies in other companies

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

  • Wegenwerkers (regio Wuustwezel/Grobbendonk en Beerse) (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de Kempen zijn wij op zoek naar verschillende wegenwerkers uit de regio Wuustwezel, Beerse en Grobbendonk.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Voorde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • JOBSTUDENT KOERIER&Frituur hulp (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: POKER FRIET

    Type: Studentenjob

    Je werk in frituur in jouw vrije tijd. Jouw Shift begint 18:00 tot 23:00.

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het technisch team en bent verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid van het machinepark. Je staat in voor de technische interventies. Je wordt ook ingeschakeld in wekelijkse preventieve opdrachten: controle van machines (automatische en manuele werking), controle van elektrische installaties, mechanische controle van de machines (cilinders, motoren, transportbanden, lagers, hydraulische componenten...) Voorkomen en oplossen van storingen Je denkt mee over nieuwe projecten samen met de technisch manager.

  • ZORGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Vaste Job

    Je functie: • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen.

Zoek naar antwoorden van VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD in sociale netwerken
Look for responds of VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD in social networks

Lees alle opmerkingen voor VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD. Laat een reactie achter voor VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD. VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD. Leave a respond for VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD. VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD op de google maps. Adres en contacten VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD
Location of VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD on the google maps. Address and contacts of VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD

Andere gerelateerde bedrijven als come VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD: ROVACOS | Dictee-Center | Beaulieu Antwerp | DAVID KAY & PARTNERS | GRAVURA

Other related companies as VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD: ROVACOS | Dictee-Center | Beaulieu Antwerp | DAVID KAY & PARTNERS | GRAVURA

VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05996307373. Het bedrijf VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD bevindt zich op het adres: Derbystraat 57 9051 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Goods handling systems,continuous.
De hoofdactiviteit van VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD, openstaande posities, locatie van VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD op de kaart.

VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD, company assigned to the tax number BE05996307373. The company VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD is located at the address: Derbystraat 57 9051 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines. List of products are Goods handling systems,continuous.
The main activity of VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD is not available. You also can look at reviews of VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD, open positions, location of VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VBR SHUTTLEWORTH EUROPE LTD, employees, financial statistics.