LAUWEREYS BVBA

Contactgegevens LAUWEREYS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAUWEREYS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAUWEREYS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenheide 80 2242 Pulderbos, België

Telefoon (phone): 32.34 64 02 23 32.34 64 02 23

Fax (fax): 32.34 64 13 21 32.34 64 13 21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAUWEREYS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAUWEREYS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAUWEREYS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAUWEREYS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAUWEREYS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAUWEREYS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAUWEREYS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAUWEREYS BVBA
Products information LAUWEREYS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06677459716
Ondernemingsnummer: 7107849121
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Lifting equipment

Product categorie (product category): Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAUWEREYS BVBA
(Get full report from official database of BE for LAUWEREYS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAUWEREYS BVBA
Addition kinds of activities for LAUWEREYS BVBA

229905. Jute en vlas textielproducten | Jute and flax textile products
243599. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
349599. Wireveren, nec | Wire springs, nec
22619900. Afwerkingsplanten, katoen, nec | Finishing plants, cotton, nec
27310104. Handboeken: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Textbooks: publishing only, not printed on site
33990102. Vlokken, metaal | Flakes, metal
50650204. Intercommunicatieapparatuur, elektronisch | Intercommunication equipment, electronic

Werken bij LAUWEREYS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAUWEREYS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAUWEREYS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAUWEREYS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

  • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Jobstudent bakkerij M/V gezocht (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Hamont/Overpelt zijn we op zoek naar jobstudenten die op zaterdag beschikbaar zijn. En/of zondag om de 14dagen beschikbaar zijn. Als jobstudent bestaan jouw taken uit het meehelpen in de bakkerij.

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van LAUWEREYS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LAUWEREYS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAUWEREYS BVBA. Laat een reactie achter voor LAUWEREYS BVBA. LAUWEREYS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAUWEREYS BVBA. Leave a respond for LAUWEREYS BVBA. LAUWEREYS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAUWEREYS BVBA op de google maps. Adres en contacten LAUWEREYS BVBA
Location of LAUWEREYS BVBA on the google maps. Address and contacts of LAUWEREYS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LAUWEREYS BVBA LAUWEREYS BVBA: THIERRY VERMEERSCH | FRITUUR | JOZEF CLEYNEN | CALLEBAUT JUWELEN | LUC BURQUEL

Other related companies as LAUWEREYS BVBA: THIERRY VERMEERSCH | FRITUUR | JOZEF CLEYNEN | CALLEBAUT JUWELEN | LUC BURQUEL

LAUWEREYS BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAUWEREYS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06677459716. Het bedrijf LAUWEREYS BVBA bevindt zich op het adres: Molenheide 80 2242 Pulderbos. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Lifting equipment.
De hoofdactiviteit van LAUWEREYS BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAUWEREYS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAUWEREYS BVBA, openstaande posities, locatie van LAUWEREYS BVBA op de kaart.

LAUWEREYS BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAUWEREYS BVBA, company assigned to the tax number BE06677459716. The company LAUWEREYS BVBA is located at the address: Molenheide 80 2242 Pulderbos. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines. List of products are Lifting equipment.
The main activity of LAUWEREYS BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LAUWEREYS BVBA is not available. You also can look at reviews of LAUWEREYS BVBA, open positions, location of LAUWEREYS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAUWEREYS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAUWEREYS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAUWEREYS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAUWEREYS BVBA, employees, financial statistics.