COMET SA

Contactgegevens COMET SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMET SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMET SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ch De Perwez 301 5003 Saint-Marc, België

Telefoon (phone): 32.81 73 30 81 32.81 73 30 81

Fax (fax): 32.81 73 31 91 32.81 73 31 91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMET SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMET SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMET SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMET SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMET SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMET SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMET SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMET SA
Products information COMET SA

BTW identificatienummer (tax): BE07713470458
Ondernemingsnummer: 5151184082
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Lifting equipment

Product categorie (product category): Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMET SA
(Get full report from official database of BE for COMET SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMET SA
Addition kinds of activities for COMET SA

223100. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
509202. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
27599902. Kalenders: drukwerk, NSK | Calendars: printing, nsk
35850404. Verdampingskondensatoren, warmteoverbrengingsapparatuur | Evaporative condensers, heat transfer equipment
47830000. Verpakking en kratten | Packing and crating
87489903. Medewerkers programma's administratie | Employee programs administration

Werken bij COMET SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMET SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMET SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMET SA. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT RUWBOUWARBEIDER (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Een constructie afbreken met behulp van een machine ?Sleuven graven ?De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones ?De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren ?Producten aanmaken (mortel plamuur lijm ...) ?Metselwerken uitvoeren ?Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen ?Het terrein of de constructie opruimen uitgraven of ophogen ?De werf opruimen en schoonmaken (materiaal werktuigen ...) ?De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • Huishoudelijke Hulp IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van COMET SA in sociale netwerken
Look for responds of COMET SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMET SA. Laat een reactie achter voor COMET SA. COMET SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMET SA. Leave a respond for COMET SA. COMET SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMET SA op de google maps. Adres en contacten COMET SA
Location of COMET SA on the google maps. Address and contacts of COMET SA

Andere gerelateerde bedrijven als come COMET SA COMET SA: THIERRY VANDIEST | PATRICK VERRAES | ARC RUMST | MEUBLES MORCIAUX | HENK VERHELST

Other related companies as COMET SA: THIERRY VANDIEST | PATRICK VERRAES | ARC RUMST | MEUBLES MORCIAUX | HENK VERHELST

COMET SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMET SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07713470458. Het bedrijf COMET SA bevindt zich op het adres: Ch De Perwez 301 5003 Saint-Marc. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Lifting equipment.
De hoofdactiviteit van COMET SA is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMET SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMET SA, openstaande posities, locatie van COMET SA op de kaart.

COMET SA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMET SA, company assigned to the tax number BE07713470458. The company COMET SA is located at the address: Ch De Perwez 301 5003 Saint-Marc. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines. List of products are Lifting equipment.
The main activity of COMET SA is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COMET SA is not available. You also can look at reviews of COMET SA, open positions, location of COMET SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMET SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMET SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMET SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMET SA, employees, financial statistics.