Goudcenter Eray

Contactgegevens Goudcenter Eray: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goudcenter Eray: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goudcenter Eray

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sleepstraat 184; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 224 29 41 (+32-09 224 29 41) 09 224 29 41 (+32-09 224 29 41)

Fax (fax): +32 (4) 653-17-36 +32 (4) 653-17-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goudcenter Eray: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goudcenter Eray"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goudcenter Eray"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goudcenter Eray, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goudcenter Eray. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goudcenter Eray, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goudcenter Eray. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goudcenter Eray
Products information Goudcenter Eray

BTW identificatienummer (tax): BE01486145019
Ondernemingsnummer: 4292877197
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Goudcenter Eray zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gold - Purchase and sale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goudcenter Eray
(Get full report from official database of BE for Goudcenter Eray)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goudcenter Eray
Addition kinds of activities for Goudcenter Eray

1411. Dimensiesteen | Dimension stone
344403. Metalen dakbedekkingen en dakafvoerapparatuur | Metal roofing and roof drainage equipment
832203. Emergency Social Services | Emergency social services
08510100. Bosbeheer diensten | Forest management services
57129900. Meubelwinkels, nec | Furniture stores, nec
73590706. Videocassette recorder en accessoire verhuur | Video cassette recorder and accessory rental

Werken bij Goudcenter Eray: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goudcenter Eray: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goudcenter Eray. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goudcenter Eray. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • ERVAREN AUTOVERKOPER M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Leuven, zijn wij op zoek naar een ervaren autoverkoper. Als ervaren autoverkoper denk je klantgericht. Klantgericht, communicatief en commercieel zijn deze woorden jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van wagens, testritten, plaatsing van bestellingen en opvolging van leveringen. Voor levering controleer je het voertuig. Daarnaast sta je ook in voor het beheer van de showroom en het onthaal van de klanten.

  • Operator met technische kennis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO P&G

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

    Regio: BUDINGEN

    Bedrijf: PERFECT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

  • zaalhulp/keukenhulp FLEXI (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Flexijob

    Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's zowel voor keuken als voor zaal. Je kan minstens 1 vaste dag per week en eventueel ook andere dagen. We zijn opzoek naar iemand die zich voor een langere tijd wil engageren.

Zoek naar antwoorden van Goudcenter Eray in sociale netwerken
Look for responds of Goudcenter Eray in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goudcenter Eray. Laat een reactie achter voor Goudcenter Eray. Goudcenter Eray bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goudcenter Eray. Leave a respond for Goudcenter Eray. Goudcenter Eray on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goudcenter Eray op de google maps. Adres en contacten Goudcenter Eray
Location of Goudcenter Eray on the google maps. Address and contacts of Goudcenter Eray

Andere gerelateerde bedrijven als come Goudcenter Eray Goudcenter Eray: HAM RADIO COMMUNICATIONS | Verfaillie D | ELECTRO VERHOEVEN | KEDDY | De Nef G

Other related companies as Goudcenter Eray: HAM RADIO COMMUNICATIONS | Verfaillie D | ELECTRO VERHOEVEN | KEDDY | De Nef G

Goudcenter Eray is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Goudcenter Eray, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486145019. Het bedrijf Goudcenter Eray bevindt zich op het adres: Sleepstraat 184; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 348,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gold - Purchase and sale. Producten gemaakt in Goudcenter Eray zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goudcenter Eray is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goudcenter Eray is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goudcenter Eray, openstaande posities, locatie van Goudcenter Eray op de kaart.

Goudcenter Eray is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Goudcenter Eray, company assigned to the tax number BE01486145019. The company Goudcenter Eray is located at the address: Sleepstraat 184; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 348,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gold - Purchase and sale. Products created in Goudcenter Eray were not found.
The main activity of Goudcenter Eray is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Goudcenter Eray is not available. You also can look at reviews of Goudcenter Eray, open positions, location of Goudcenter Eray on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goudcenter Eray, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goudcenter Eray, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goudcenter Eray, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goudcenter Eray, employees, financial statistics.