C. HEEREN TRANSPORT

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • C. HEEREN TRANSPORT
Private companiesSocial Services • C. HEEREN TRANSPORT

Contactgegevens C. HEEREN TRANSPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C. HEEREN TRANSPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

C. HEEREN TRANSPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOIRLEWEG 6BB; 2382; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14655412 (+32-14655412) 14655412 (+32-14655412)

Fax (fax): +32 (10) 813-97-83 +32 (10) 813-97-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C. HEEREN TRANSPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C. HEEREN TRANSPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C. HEEREN TRANSPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C. HEEREN TRANSPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C. HEEREN TRANSPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C. HEEREN TRANSPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C. HEEREN TRANSPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C. HEEREN TRANSPORT
Products information C. HEEREN TRANSPORT

BTW identificatienummer (tax): BE01947845458
Ondernemingsnummer: 7823059082
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in C. HEEREN TRANSPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goederenvervoer over de weg; Vrachtvervoer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C. HEEREN TRANSPORT
(Get full report from official database of BE for C. HEEREN TRANSPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor C. HEEREN TRANSPORT
Addition kinds of activities for C. HEEREN TRANSPORT

016104. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
23390400. Vrouwen en missen jassen en jassen, behalve sportkleding | Women's and misses' jackets and coats, except sportswear
28990404. Fusees: snelweg, mariene of spoorweg | Fusees: highway, marine, or railroad
38240114. Totaal aantal meters, verbruiksregistratie | Totalizing meters, consumption registering
38250236. Testapparatuur voor elektronische en elektrische circuits | Test equipment for electronic and electrical circuits
50830313. Windmachines (vorstbeveiligingsapparatuur) | Wind machines (frost protection equipment)

Werken bij C. HEEREN TRANSPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C. HEEREN TRANSPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C. HEEREN TRANSPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C. HEEREN TRANSPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

  • Jobstudent Polyvalente zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor ons hotel nog hulp voor de ontbijtservice, de afwas, en allerhande hulp in onze tea room.

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

  • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LE TRAPPISTE

    Type: Flexijob

    Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

  • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

Zoek naar antwoorden van C. HEEREN TRANSPORT in sociale netwerken
Look for responds of C. HEEREN TRANSPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor C. HEEREN TRANSPORT. Laat een reactie achter voor C. HEEREN TRANSPORT. C. HEEREN TRANSPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C. HEEREN TRANSPORT. Leave a respond for C. HEEREN TRANSPORT. C. HEEREN TRANSPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C. HEEREN TRANSPORT op de google maps. Adres en contacten C. HEEREN TRANSPORT
Location of C. HEEREN TRANSPORT on the google maps. Address and contacts of C. HEEREN TRANSPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come C. HEEREN TRANSPORT C. HEEREN TRANSPORT: Horeno | Stockbroekx H | Sonic 1 | ESPACE JEUNE | Ons Huis

Other related companies as C. HEEREN TRANSPORT: Horeno | Stockbroekx H | Sonic 1 | ESPACE JEUNE | Ons Huis

C. HEEREN TRANSPORT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C. HEEREN TRANSPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01947845458. Het bedrijf C. HEEREN TRANSPORT bevindt zich op het adres: GOIRLEWEG 6BB; 2382; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Goederenvervoer over de weg; Vrachtvervoer. Producten gemaakt in C. HEEREN TRANSPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C. HEEREN TRANSPORT is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C. HEEREN TRANSPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C. HEEREN TRANSPORT, openstaande posities, locatie van C. HEEREN TRANSPORT op de kaart.

C. HEEREN TRANSPORT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is C. HEEREN TRANSPORT, company assigned to the tax number BE01947845458. The company C. HEEREN TRANSPORT is located at the address: GOIRLEWEG 6BB; 2382; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Goederenvervoer over de weg; Vrachtvervoer. Products created in C. HEEREN TRANSPORT were not found.
The main activity of C. HEEREN TRANSPORT is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C. HEEREN TRANSPORT is not available. You also can look at reviews of C. HEEREN TRANSPORT, open positions, location of C. HEEREN TRANSPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C. HEEREN TRANSPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C. HEEREN TRANSPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C. HEEREN TRANSPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C. HEEREN TRANSPORT, employees, financial statistics.