MEES ANTOON & ZONEN

Contactgegevens MEES ANTOON & ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEES ANTOON & ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEES ANTOON & ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE GALGENSTRAAT 40; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36644975 (+32-36644975) 36644975 (+32-36644975)

Fax (fax): +32 (81) 786-62-68 +32 (81) 786-62-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEES ANTOON & ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEES ANTOON & ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEES ANTOON & ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEES ANTOON & ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEES ANTOON & ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEES ANTOON & ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEES ANTOON & ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEES ANTOON & ZONEN
Products information MEES ANTOON & ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE03299438476
Ondernemingsnummer: 6169891357
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MEES ANTOON & ZONEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goederenvervoer over de weg; Rundveehouders; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEES ANTOON & ZONEN
(Get full report from official database of BE for MEES ANTOON & ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEES ANTOON & ZONEN
Addition kinds of activities for MEES ANTOON & ZONEN

201507. Konijnen slachten en verwerken | Rabbit slaughtering and processing
22530203. Truien, breien | Jerseys, knit
36120309. Verlichtingstransformatoren, straat en luchthaven | Lighting transformers, street and airport
39449910. Magische lantaarns (speelgoed) | Magic lanterns (toys)
39499903. Boomerangs | Boomerangs
45810302. Vliegveld, behalve die welke door clubs worden gehandhaafd | Flying field, except those maintained by clubs

Werken bij MEES ANTOON & ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEES ANTOON & ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEES ANTOON & ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEES ANTOON & ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • Process project ingenieur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

  • Onderhoudstechnieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt, actief in industrieel en machine-onderhoud, zijn we op zoek naar onderhoudstechniekers/storingstechniekers, regio Limburg: Je wordt ingepland bij een klant, dit kunnen opdrachten van een jaar zijn, soms ettelijke jaren en sporadisch slechts enkele maanden Met jouw eigen camionette vertrek je van thuis uit naar de werkplaats, waar je instaat voor: Onderhoud aan productiemachines in zowel de chemische, de voedings-, de automotive- als de metaalsector  Storingen oplossen maar ook preventief onderhoud aan machines

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: t-interim

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp, voor REGIO HALLE: Lembeek, Buizingen, Dworp, Sint-Pieters-Leeuw,..., doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer (wagen - bromfiets) is een must, anders vergoeding vervoerkosten

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

Zoek naar antwoorden van MEES ANTOON & ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of MEES ANTOON & ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEES ANTOON & ZONEN. Laat een reactie achter voor MEES ANTOON & ZONEN. MEES ANTOON & ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEES ANTOON & ZONEN. Leave a respond for MEES ANTOON & ZONEN. MEES ANTOON & ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEES ANTOON & ZONEN op de google maps. Adres en contacten MEES ANTOON & ZONEN
Location of MEES ANTOON & ZONEN on the google maps. Address and contacts of MEES ANTOON & ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MEES ANTOON & ZONEN MEES ANTOON & ZONEN: DELOMBAERDE | COLRUYT | SCHRIJNWERKERIJ ALPA | MISTER COPY | J. VAN DEN BROECKE

Other related companies as MEES ANTOON & ZONEN: DELOMBAERDE | COLRUYT | SCHRIJNWERKERIJ ALPA | MISTER COPY | J. VAN DEN BROECKE

MEES ANTOON & ZONEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEES ANTOON & ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03299438476. Het bedrijf MEES ANTOON & ZONEN bevindt zich op het adres: OUDE GALGENSTRAAT 40; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Goederenvervoer over de weg; Rundveehouders; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in MEES ANTOON & ZONEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEES ANTOON & ZONEN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEES ANTOON & ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEES ANTOON & ZONEN, openstaande posities, locatie van MEES ANTOON & ZONEN op de kaart.

MEES ANTOON & ZONEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEES ANTOON & ZONEN, company assigned to the tax number BE03299438476. The company MEES ANTOON & ZONEN is located at the address: OUDE GALGENSTRAAT 40; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Goederenvervoer over de weg; Rundveehouders; Verhuur bouwmachines. Products created in MEES ANTOON & ZONEN were not found.
The main activity of MEES ANTOON & ZONEN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MEES ANTOON & ZONEN is not available. You also can look at reviews of MEES ANTOON & ZONEN, open positions, location of MEES ANTOON & ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEES ANTOON & ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEES ANTOON & ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEES ANTOON & ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEES ANTOON & ZONEN, employees, financial statistics.