VERKOOIJEN RENE

Contactgegevens VERKOOIJEN RENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERKOOIJEN RENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERKOOIJEN RENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEWEG 33; 2320; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33143000 (+32-33143000) 33143000 (+32-33143000)

Fax (fax): +32 (83) 370-44-25 +32 (83) 370-44-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERKOOIJEN RENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERKOOIJEN RENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERKOOIJEN RENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERKOOIJEN RENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERKOOIJEN RENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERKOOIJEN RENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERKOOIJEN RENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERKOOIJEN RENE
Products information VERKOOIJEN RENE

BTW identificatienummer (tax): BE05089111328
Ondernemingsnummer: 6645599365
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in VERKOOIJEN RENE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goederenvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERKOOIJEN RENE
(Get full report from official database of BE for VERKOOIJEN RENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERKOOIJEN RENE
Addition kinds of activities for VERKOOIJEN RENE

365199. Huishoudelijke audio- en videoutrusting, niet inbegrepen | Household audio and video equipment, nec
504702. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
33569903. Tungsten, basisvormen | Tungsten, basic shapes
34690202. Keukeninrichtingen en -apparatuur, porselein geëmailleerd | Kitchen fixtures and equipment, porcelain enameled
50820200. Houthakkers- en bosbouwmachines en -uitrusting | Logging and forestry machinery and equipment
79220501. Apparatuur verhuur, theatraal | Equipment rental, theatrical
87419903. Industrieel Management | Industrial management

Werken bij VERKOOIJEN RENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERKOOIJEN RENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERKOOIJEN RENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERKOOIJEN RENE. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • voorbereider (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voorbereider carrosserie Schuren, ontvetten en afplakken

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Dilsen-Stokkem, 12 uur per week (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Dilsen-Stokkem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Ze hebben 4 kleine kinderen en hulp in de ochtendspits is meer dan welkom. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Assebroek (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp met dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

Zoek naar antwoorden van VERKOOIJEN RENE in sociale netwerken
Look for responds of VERKOOIJEN RENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERKOOIJEN RENE. Laat een reactie achter voor VERKOOIJEN RENE. VERKOOIJEN RENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERKOOIJEN RENE. Leave a respond for VERKOOIJEN RENE. VERKOOIJEN RENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERKOOIJEN RENE op de google maps. Adres en contacten VERKOOIJEN RENE
Location of VERKOOIJEN RENE on the google maps. Address and contacts of VERKOOIJEN RENE

Andere gerelateerde bedrijven als come VERKOOIJEN RENE VERKOOIJEN RENE: DE MEYER NV | BRUNEL UNISOFT | HUIS DORINE | Brufico SPRL | GEERT VAN RYCKEGHEM

Other related companies as VERKOOIJEN RENE: DE MEYER NV | BRUNEL UNISOFT | HUIS DORINE | Brufico SPRL | GEERT VAN RYCKEGHEM

VERKOOIJEN RENE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERKOOIJEN RENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05089111328. Het bedrijf VERKOOIJEN RENE bevindt zich op het adres: INDUSTRIEWEG 33; 2320; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 605,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Goederenvervoer over de weg. Producten gemaakt in VERKOOIJEN RENE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERKOOIJEN RENE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERKOOIJEN RENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERKOOIJEN RENE, openstaande posities, locatie van VERKOOIJEN RENE op de kaart.

VERKOOIJEN RENE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERKOOIJEN RENE, company assigned to the tax number BE05089111328. The company VERKOOIJEN RENE is located at the address: INDUSTRIEWEG 33; 2320; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 605,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Goederenvervoer over de weg. Products created in VERKOOIJEN RENE were not found.
The main activity of VERKOOIJEN RENE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERKOOIJEN RENE is not available. You also can look at reviews of VERKOOIJEN RENE, open positions, location of VERKOOIJEN RENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERKOOIJEN RENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERKOOIJEN RENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERKOOIJEN RENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERKOOIJEN RENE, employees, financial statistics.