MAURICE J-P

Contactgegevens MAURICE J-P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAURICE J-P: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAURICE J-P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DEL GOTCH 20; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19697412 (+32-19697412) 19697412 (+32-19697412)

Fax (fax): +32 (53) 699-33-59 +32 (53) 699-33-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAURICE J-P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAURICE J-P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAURICE J-P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAURICE J-P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAURICE J-P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAURICE J-P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAURICE J-P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAURICE J-P
Products information MAURICE J-P

BTW identificatienummer (tax): BE07931549072
Ondernemingsnummer: 6786499023
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in MAURICE J-P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goederenvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAURICE J-P
(Get full report from official database of BE for MAURICE J-P)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAURICE J-P
Addition kinds of activities for MAURICE J-P

274101. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
411199. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
792299. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec
10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
22210603. Slipcover stoffen, synthetische vezel en zijde | Slip cover fabrics, manmade fiber and silk
35759902. Telewriters | Telewriters
58130201. Cabaret | Cabaret
79991115. Zeil instructie | Sailing instruction
87310301. Energieonderzoek | Energy research

Werken bij MAURICE J-P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAURICE J-P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAURICE J-P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAURICE J-P. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Storingstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Aarschot - Langdorp (LANGDORP)

    Regio: LANGDORP

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • Promomedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van MAURICE J-P in sociale netwerken
Look for responds of MAURICE J-P in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAURICE J-P. Laat een reactie achter voor MAURICE J-P. MAURICE J-P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAURICE J-P. Leave a respond for MAURICE J-P. MAURICE J-P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAURICE J-P op de google maps. Adres en contacten MAURICE J-P
Location of MAURICE J-P on the google maps. Address and contacts of MAURICE J-P

Andere gerelateerde bedrijven als come MAURICE J-P MAURICE J-P: Bynens K | FA. PORZELACK | May-Flowers | ANIMA ART | Verhoeve A

Other related companies as MAURICE J-P: Bynens K | FA. PORZELACK | May-Flowers | ANIMA ART | Verhoeve A

MAURICE J-P is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAURICE J-P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07931549072. Het bedrijf MAURICE J-P bevindt zich op het adres: RUE DEL GOTCH 20; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Goederenvervoer over de weg. Producten gemaakt in MAURICE J-P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAURICE J-P is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAURICE J-P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAURICE J-P, openstaande posities, locatie van MAURICE J-P op de kaart.

MAURICE J-P is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAURICE J-P, company assigned to the tax number BE07931549072. The company MAURICE J-P is located at the address: RUE DEL GOTCH 20; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Goederenvervoer over de weg. Products created in MAURICE J-P were not found.
The main activity of MAURICE J-P is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAURICE J-P is not available. You also can look at reviews of MAURICE J-P, open positions, location of MAURICE J-P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAURICE J-P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAURICE J-P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAURICE J-P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAURICE J-P, employees, financial statistics.