DEWIL - ONRAEDT

Contactgegevens DEWIL - ONRAEDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEWIL - ONRAEDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEWIL - ONRAEDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST-TRUIDENSESTEENWEG 636; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16789173 (+32-16789173) 16789173 (+32-16789173)

Fax (fax): +32 (11) 682-35-35 +32 (11) 682-35-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEWIL - ONRAEDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEWIL - ONRAEDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEWIL - ONRAEDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEWIL - ONRAEDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEWIL - ONRAEDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEWIL - ONRAEDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEWIL - ONRAEDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEWIL - ONRAEDT
Products information DEWIL - ONRAEDT

BTW identificatienummer (tax): BE01496856689
Ondernemingsnummer: 1788818359
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in DEWIL - ONRAEDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goederenvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEWIL - ONRAEDT
(Get full report from official database of BE for DEWIL - ONRAEDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEWIL - ONRAEDT
Addition kinds of activities for DEWIL - ONRAEDT

2421. Zaagmolen en schavingsfabrieken, algemeen | Sawmills and planing mills, general
016100. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
327401. Bouwkalk | Building lime
25140400. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
30890322. Ramen, kunststoffen | Windows, plastics
34839911. Mortar schelpen, meer dan 30 mm. | Mortar shells, over 30 mm.
37289906. Oleo stutten, vliegtuigen | Oleo struts, aircraft
39449913. Schommelende paarden | Rocking horses
39519905. Meter pennen | Meter pens
39999947. Slijpen en pulveriseren van materialen, nec | Grinding and pulverizing of materials, nec

Werken bij DEWIL - ONRAEDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEWIL - ONRAEDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEWIL - ONRAEDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEWIL - ONRAEDT. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSERS (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

  • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Meewerkend Ploegbaas (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een werfleider. Je werkt samen met een handlanger en voert werken uit omtrent waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Puuur Malle/ Westmalle/ Oostmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

Zoek naar antwoorden van DEWIL - ONRAEDT in sociale netwerken
Look for responds of DEWIL - ONRAEDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEWIL - ONRAEDT. Laat een reactie achter voor DEWIL - ONRAEDT. DEWIL - ONRAEDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEWIL - ONRAEDT. Leave a respond for DEWIL - ONRAEDT. DEWIL - ONRAEDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEWIL - ONRAEDT op de google maps. Adres en contacten DEWIL - ONRAEDT
Location of DEWIL - ONRAEDT on the google maps. Address and contacts of DEWIL - ONRAEDT

Andere gerelateerde bedrijven als come DEWIL - ONRAEDT DEWIL - ONRAEDT: Willi's Wereld | Logghe Vleeswaren NV | Strens J-F | FREDDY VERLEYE | World Pack

Other related companies as DEWIL - ONRAEDT: Willi's Wereld | Logghe Vleeswaren NV | Strens J-F | FREDDY VERLEYE | World Pack

DEWIL - ONRAEDT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEWIL - ONRAEDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01496856689. Het bedrijf DEWIL - ONRAEDT bevindt zich op het adres: ST-TRUIDENSESTEENWEG 636; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 120,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Goederenvervoer over de weg. Producten gemaakt in DEWIL - ONRAEDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEWIL - ONRAEDT is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEWIL - ONRAEDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEWIL - ONRAEDT, openstaande posities, locatie van DEWIL - ONRAEDT op de kaart.

DEWIL - ONRAEDT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEWIL - ONRAEDT, company assigned to the tax number BE01496856689. The company DEWIL - ONRAEDT is located at the address: ST-TRUIDENSESTEENWEG 636; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 120,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Goederenvervoer over de weg. Products created in DEWIL - ONRAEDT were not found.
The main activity of DEWIL - ONRAEDT is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEWIL - ONRAEDT is not available. You also can look at reviews of DEWIL - ONRAEDT, open positions, location of DEWIL - ONRAEDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEWIL - ONRAEDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEWIL - ONRAEDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEWIL - ONRAEDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEWIL - ONRAEDT, employees, financial statistics.