CENTISPEED

Contactgegevens CENTISPEED: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTISPEED: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTISPEED

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARSCHOTSESTEENWEG 99; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34883115 (+32-34883115) 34883115 (+32-34883115)

Fax (fax): +32 (60) 442-14-59 +32 (60) 442-14-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTISPEED: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTISPEED"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTISPEED"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTISPEED, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTISPEED. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTISPEED, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTISPEED. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTISPEED
Products information CENTISPEED

BTW identificatienummer (tax): BE02316986083
Ondernemingsnummer: 4606262207
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in CENTISPEED zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goederenvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTISPEED
(Get full report from official database of BE for CENTISPEED)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTISPEED
Addition kinds of activities for CENTISPEED

482202. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
721800. Industriële wasmachines | Industrial launderers
01810300. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
20770206. Sardine olie | Sardine oil
20910307. Finnan haddie (gerookte schelvis) | Finnan haddie (smoked haddock)
50520200. Steenkool en Coke | Coal and coke
73590505. Kantoormachine verhuur, behalve computers | Office machine rental, except computers
80930100. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)

Werken bij CENTISPEED: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTISPEED: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTISPEED. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTISPEED. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • Sorteerder tijdschriften (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het machinaal en manueel sorteren van magazines zoekt onze klant in Lokeren extra studenten. Je werkt ofwel in nachtshifts of in een 2-ploegenstelsel. De shifts zijn op oproepbasis, ideaal voor een mooie bijverdienste!

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • Student telefonie (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

  • Chauffeur CE (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GEERT DEBAETSELIER

    Type: Vaste Job

    Chauffeur Trekker oplegger voor ophalingen voornamelijk in de Haven van Antwerpen vertrek vanuit Kampenhout Vlaams Brabant.

  • Inspecteur voertuigen – local (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen. Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen. Als Inspecteur Voertuigen beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires. Het inspecteren vindt plaats op de locatie van de leasemaatschappij/verhuurmaatschappij of partner. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het Macadam IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

Zoek naar antwoorden van CENTISPEED in sociale netwerken
Look for responds of CENTISPEED in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTISPEED. Laat een reactie achter voor CENTISPEED. CENTISPEED bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTISPEED. Leave a respond for CENTISPEED. CENTISPEED on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTISPEED op de google maps. Adres en contacten CENTISPEED
Location of CENTISPEED on the google maps. Address and contacts of CENTISPEED

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTISPEED CENTISPEED: CARLOS DE PAUW | HOME TER DREVE | Caenen E | Lacanic G | COIFFURE LILY

Other related companies as CENTISPEED: CARLOS DE PAUW | HOME TER DREVE | Caenen E | Lacanic G | COIFFURE LILY

CENTISPEED is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTISPEED, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02316986083. Het bedrijf CENTISPEED bevindt zich op het adres: AARSCHOTSESTEENWEG 99; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Goederenvervoer over de weg. Producten gemaakt in CENTISPEED zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTISPEED is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTISPEED is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTISPEED, openstaande posities, locatie van CENTISPEED op de kaart.

CENTISPEED is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTISPEED, company assigned to the tax number BE02316986083. The company CENTISPEED is located at the address: AARSCHOTSESTEENWEG 99; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Goederenvervoer over de weg. Products created in CENTISPEED were not found.
The main activity of CENTISPEED is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTISPEED is not available. You also can look at reviews of CENTISPEED, open positions, location of CENTISPEED on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTISPEED, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTISPEED, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTISPEED, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTISPEED, employees, financial statistics.