BEHAEGEL TRANS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BEHAEGEL TRANS
Private companiesReal Estate • BEHAEGEL TRANS

Contactgegevens BEHAEGEL TRANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEHAEGEL TRANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEHAEGEL TRANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANDSMANSTRAAT 21; 8750; WINGENE (GROOT), België

Telefoon (phone): 51611997 (+32-51611997) 51611997 (+32-51611997)

Fax (fax): +32 (67) 465-98-63 +32 (67) 465-98-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEHAEGEL TRANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEHAEGEL TRANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEHAEGEL TRANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEHAEGEL TRANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEHAEGEL TRANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEHAEGEL TRANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEHAEGEL TRANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEHAEGEL TRANS
Products information BEHAEGEL TRANS

BTW identificatienummer (tax): BE01518554687
Ondernemingsnummer: 4331878662
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 460,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BEHAEGEL TRANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goederenvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEHAEGEL TRANS
(Get full report from official database of BE for BEHAEGEL TRANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEHAEGEL TRANS
Addition kinds of activities for BEHAEGEL TRANS

25220401. Bureaus, kantoor: behalve hout | Desks, office: except wood
26750101. Cutouts, karton, sterven: uit gekochte materialen | Cutouts, cardboard, die-cut: from purchased materials
28191011. Fosfaten, behalve meststoffen: ontlucht en ammoniair | Phosphates, except fertilizers: defluorinated and ammoniated
33690100. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal
34710103. Decoratieve plating en afwerking van gevormde producten | Decorative plating and finishing of formed products
35850400. Onderdelen voor verwarming, koeling en koelapparatuur | Parts for heating, cooling, and refrigerating equipment
55999905. Gereedschap aanhangwagens | Utility trailers

Werken bij BEHAEGEL TRANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEHAEGEL TRANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEHAEGEL TRANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEHAEGEL TRANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

  • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

  • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • LASSER ( Elek, HA, TIG) - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Lasser voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als lasser word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor onder andere constructie- & laswerken in staal, inox of speciale legeringen. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig. Kunnen planlezen is een must.

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Psychotherapeut(e) op zelfstandige basis (voltijds of deeltijds) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALGEMENE-HYPNOSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze groepspraktijk in Genk zijn wij op zoek naar een psychotherapeut(e) op zelfstandige basis.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van BEHAEGEL TRANS in sociale netwerken
Look for responds of BEHAEGEL TRANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEHAEGEL TRANS. Laat een reactie achter voor BEHAEGEL TRANS. BEHAEGEL TRANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEHAEGEL TRANS. Leave a respond for BEHAEGEL TRANS. BEHAEGEL TRANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEHAEGEL TRANS op de google maps. Adres en contacten BEHAEGEL TRANS
Location of BEHAEGEL TRANS on the google maps. Address and contacts of BEHAEGEL TRANS

Andere gerelateerde bedrijven als come BEHAEGEL TRANS BEHAEGEL TRANS: Dimmac Stocklots | CORONA NV | GELUBOUW | ADHEMAR DEPREZ | INSTITUUT CHARME

Other related companies as BEHAEGEL TRANS: Dimmac Stocklots | CORONA NV | GELUBOUW | ADHEMAR DEPREZ | INSTITUUT CHARME

BEHAEGEL TRANS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEHAEGEL TRANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01518554687. Het bedrijf BEHAEGEL TRANS bevindt zich op het adres: LANDSMANSTRAAT 21; 8750; WINGENE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 460,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Goederenvervoer over de weg. Producten gemaakt in BEHAEGEL TRANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEHAEGEL TRANS is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEHAEGEL TRANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEHAEGEL TRANS, openstaande posities, locatie van BEHAEGEL TRANS op de kaart.

BEHAEGEL TRANS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEHAEGEL TRANS, company assigned to the tax number BE01518554687. The company BEHAEGEL TRANS is located at the address: LANDSMANSTRAAT 21; 8750; WINGENE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 460,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Goederenvervoer over de weg. Products created in BEHAEGEL TRANS were not found.
The main activity of BEHAEGEL TRANS is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEHAEGEL TRANS is not available. You also can look at reviews of BEHAEGEL TRANS, open positions, location of BEHAEGEL TRANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEHAEGEL TRANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEHAEGEL TRANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEHAEGEL TRANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEHAEGEL TRANS, employees, financial statistics.