BDV TRANS

Contactgegevens BDV TRANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BDV TRANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BDV TRANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLLAKEN 6; 3150; HAACHT, België

Telefoon (phone): 15512349 (+32-15512349) 15512349 (+32-15512349)

Fax (fax): +32 (87) 735-82-54 +32 (87) 735-82-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BDV TRANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BDV TRANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BDV TRANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BDV TRANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BDV TRANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BDV TRANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BDV TRANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BDV TRANS
Products information BDV TRANS

BTW identificatienummer (tax): BE06759857177
Ondernemingsnummer: 4461242675
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 311,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in BDV TRANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goederenvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BDV TRANS
(Get full report from official database of BE for BDV TRANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BDV TRANS
Addition kinds of activities for BDV TRANS

314299. Huis slippers, nec | House slippers, nec
372499. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec
22410401. Kleding webbing | Apparel webbing
27410200. Atlas, kaart en gids uitgeven | Atlas, map, and guide publishing
35540103. Vouwmachines, papier | Folding machines, paper
35590305. Wielbalansapparatuur, auto | Wheel balancing equipment, automotive
39520200. Apparatuur van kunstenaars | Artists' equipment
47890400. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services

Werken bij BDV TRANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BDV TRANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BDV TRANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BDV TRANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur staalconstructie (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio As zijn wij op zoek naar een monteur van staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Monteren van staalconstructies • Werken op hoogte • Werken op verplaatsing • …

  • Metser (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een METSER M/V

  • chauffeur C - Namiddag (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een transportbedrijf met de specialisatie in het vervoer van eigen geproduceerde dierlijke vetten voor menselijke voeding. Deze vetten werden destijds vooral gebruikt als bakkerij- en frituurvetten. Je zal instaan voor het vervoer van goederen van 14.00 tot 02.00. Vertrek met volle vracht naar Noord Frankrijk en in het terugkomen nog ophaling van producten bij 2 a 3 klanten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio GAVERE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • Contract Manager HVAC - Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: VINCI Facilities

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor het beheer van een aantal klanten met een service of onderhoudscontract. Deze verantwoordelijkheid behelst de kwaliteit, het inzetten van de juiste ressources, de relatie, de organisatie en de financiële parameters van zijn portfolio. TAKEN Ondersteunt de Business Unit Manager bij het opstellen van het jaarlijks strategisch plan. Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer : gebruik DIF, incidentmeldingen, melden van onveilige situaties, opstellen en toepassen HSEQ-plan, audits, respect en controle van veiligheidsinstructies op de werkplek. Hij is verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn portfolio. Hij volgt zijn omzet en Gross Margin op en zorgt voor de nodige groei. Hij bereidt de contractreviews voor en stelt oplossingen voor in geval van problemen. Hij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij implementeert de conclusies. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoud op de installaties van de klanten. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de wetgeving aangaande koeling, verwarming, elektriciteit, enz... en neemt nodige acties. Tevens moet hij doelstellingen maken i.v.m. trendanalyses en de opvolging ervan. Hij is verantwoordelijk voor een goede ratio aan spin off werkzaamheden t.o.v. zijn contractportfolio. Hij benadert zijn klanten commercieel en biedt voortdurend en proactief oplossingen aan. Is verantwoordelijk voor de goede organisatie en planning van zijn ressources i.f.v. zijn contractportfolio. Is verantwoordelijk voor een goed people-management, en zorgt voor motivatie en teamspirit in zijn ploeg. Is verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met zijn klanten : communicatie en rapportering Overzicht behouden : delegeren en analyseren, controleren. Verantwoordelijk voor het veiligheidsonthaal op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers en interims. PROFIEL Opleiding : Master in Electromechanica – optie klimatisatie. Ervaring : relevante ervaring van 5 à 10 jaar in een technisch omgeving, liefst in een onderhoudsafdeling Technische vaardigheden : multi technisch en algemeen brede kennis van technologie/nieuwe technologie, Excel – Word – PowerPoint. Feeling voor juridische aspecten., stipt kunnen werken/goede organisatie, stressbestendig zijn. AANBOD VINCI Energies biedt u een professionele omgeving waar u de mogelijkheid krijgt om een heel interessant werk te leveren en verder te bouwen aan uw carrière. Tevens biedt VINCI Energies u een attractief loon met voordelige extralegale voordelen, zoals : Groepsverzekering + overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering. Gratis hospitalisatieverzekering. Arbeidsduurvermindering : 12 dagen bijkomend betaald verlof per jaar (vrij op te nemen – geen sluitingsperiode). Carrièremogelijkheden en opleidingsplan. Maaltijdcheques. Bonusplan. Firmawagen.

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van BDV TRANS in sociale netwerken
Look for responds of BDV TRANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BDV TRANS. Laat een reactie achter voor BDV TRANS. BDV TRANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BDV TRANS. Leave a respond for BDV TRANS. BDV TRANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BDV TRANS op de google maps. Adres en contacten BDV TRANS
Location of BDV TRANS on the google maps. Address and contacts of BDV TRANS

Andere gerelateerde bedrijven als come BDV TRANS BDV TRANS: HERAS HEKWERK | BUREAU INTER-GESTION | M.N.M | Multicar Systems Ramps nv | RICHARD GROSJEAN

Other related companies as BDV TRANS: HERAS HEKWERK | BUREAU INTER-GESTION | M.N.M | Multicar Systems Ramps nv | RICHARD GROSJEAN

BDV TRANS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BDV TRANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06759857177. Het bedrijf BDV TRANS bevindt zich op het adres: HOLLAKEN 6; 3150; HAACHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 311,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Goederenvervoer over de weg. Producten gemaakt in BDV TRANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BDV TRANS is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BDV TRANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BDV TRANS, openstaande posities, locatie van BDV TRANS op de kaart.

BDV TRANS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BDV TRANS, company assigned to the tax number BE06759857177. The company BDV TRANS is located at the address: HOLLAKEN 6; 3150; HAACHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 311,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Goederenvervoer over de weg. Products created in BDV TRANS were not found.
The main activity of BDV TRANS is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BDV TRANS is not available. You also can look at reviews of BDV TRANS, open positions, location of BDV TRANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BDV TRANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BDV TRANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BDV TRANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BDV TRANS, employees, financial statistics.