'S HEEREN JEAN-JACQUES

Contactgegevens 'S HEEREN JEAN-JACQUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'S HEEREN JEAN-JACQUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

'S HEEREN JEAN-JACQUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FROIDEBISE 33; 4540; AMAY, België

Telefoon (phone): 85312664 (+32-85312664) 85312664 (+32-85312664)

Fax (fax): +32 (63) 338-75-51 +32 (63) 338-75-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'S HEEREN JEAN-JACQUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'S HEEREN JEAN-JACQUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'S HEEREN JEAN-JACQUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'S HEEREN JEAN-JACQUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'S HEEREN JEAN-JACQUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'S HEEREN JEAN-JACQUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'S HEEREN JEAN-JACQUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'S HEEREN JEAN-JACQUES
Products information 'S HEEREN JEAN-JACQUES

BTW identificatienummer (tax): BE05883972167
Ondernemingsnummer: 7754669189
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 519,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in 'S HEEREN JEAN-JACQUES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goederenvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'S HEEREN JEAN-JACQUES
(Get full report from official database of BE for 'S HEEREN JEAN-JACQUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'S HEEREN JEAN-JACQUES
Addition kinds of activities for 'S HEEREN JEAN-JACQUES

281999. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
331205. Bar, staaf en draadproducten | Bar, rod, and wire products
22960000. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
26560300. Voedselcontainers (vloeistofdicht), inclusief melkverpakkingen | Food containers (liquid tight), including milk cartons
27210101. Stripboeken: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Comic books: publishing only, not printed on site
37140500. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts

Werken bij 'S HEEREN JEAN-JACQUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'S HEEREN JEAN-JACQUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'S HEEREN JEAN-JACQUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'S HEEREN JEAN-JACQUES. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Monteur gevelbouw (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het plaatsen van gevelbouw zijn wij dringend op zoek naar monteurs. Je staat in voor het boren van gaten, afmeten, ophangen en monteren van gevelconstructies.

  • Gedreven inpakkers gezocht (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in regio Gent zijn we op zoek naar gedreven en punctuele inpakkers, die in staat zijn om precies en fijn inpakwerk af te leveren. Het bedrijf is gespecialiseerd in farmaceutische producten, wat betekent dat je terecht komt in een steriele en schone werkomgeving. Concreet zal je verantwoordelijk zijn voor het manueel inpakken van de farmaceutische goederen. Ben je gemotiveerd, wil je graag als inpakker werken, kan je fijn werk afleveren en ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Student gezocht weekends en vakanties voor broodjeszaak te knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: KNOKANTINO

    Type: Studentenjob

    U helpt met het bereiden van belegde broodjes, snacks U bedient de klanten U helpt bij de opkuis

  • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Contract Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Stegmann HR solutions

    Type: Vaste Job

    Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers. Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, ... Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

  • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

Zoek naar antwoorden van 'S HEEREN JEAN-JACQUES in sociale netwerken
Look for responds of 'S HEEREN JEAN-JACQUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'S HEEREN JEAN-JACQUES. Laat een reactie achter voor 'S HEEREN JEAN-JACQUES. 'S HEEREN JEAN-JACQUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'S HEEREN JEAN-JACQUES. Leave a respond for 'S HEEREN JEAN-JACQUES. 'S HEEREN JEAN-JACQUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'S HEEREN JEAN-JACQUES op de google maps. Adres en contacten 'S HEEREN JEAN-JACQUES
Location of 'S HEEREN JEAN-JACQUES on the google maps. Address and contacts of 'S HEEREN JEAN-JACQUES

Andere gerelateerde bedrijven als come 'S HEEREN JEAN-JACQUES 'S HEEREN JEAN-JACQUES: HENRI BREBELS | LUC TRESNIE | W.C. MALDEREN SPORTIEF | Gheeraert C | Lantaernhof BVBA

Other related companies as 'S HEEREN JEAN-JACQUES: HENRI BREBELS | LUC TRESNIE | W.C. MALDEREN SPORTIEF | Gheeraert C | Lantaernhof BVBA

'S HEEREN JEAN-JACQUES is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'S HEEREN JEAN-JACQUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05883972167. Het bedrijf 'S HEEREN JEAN-JACQUES bevindt zich op het adres: RUE FROIDEBISE 33; 4540; AMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 519,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Goederenvervoer over de weg. Producten gemaakt in 'S HEEREN JEAN-JACQUES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'S HEEREN JEAN-JACQUES is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'S HEEREN JEAN-JACQUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'S HEEREN JEAN-JACQUES, openstaande posities, locatie van 'S HEEREN JEAN-JACQUES op de kaart.

'S HEEREN JEAN-JACQUES is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'S HEEREN JEAN-JACQUES, company assigned to the tax number BE05883972167. The company 'S HEEREN JEAN-JACQUES is located at the address: RUE FROIDEBISE 33; 4540; AMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 519,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Goederenvervoer over de weg. Products created in 'S HEEREN JEAN-JACQUES were not found.
The main activity of 'S HEEREN JEAN-JACQUES is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'S HEEREN JEAN-JACQUES is not available. You also can look at reviews of 'S HEEREN JEAN-JACQUES, open positions, location of 'S HEEREN JEAN-JACQUES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'S HEEREN JEAN-JACQUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'S HEEREN JEAN-JACQUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'S HEEREN JEAN-JACQUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'S HEEREN JEAN-JACQUES, employees, financial statistics.