Sovereign Specialty Chemicals BVBA

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Sovereign Specialty Chemicals BVBA
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Sovereign Specialty Chemicals BVBA

Contactgegevens Sovereign Specialty Chemicals BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sovereign Specialty Chemicals BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sovereign Specialty Chemicals BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogboomsteenweg 166; 2950; Kapellen (Mariaburg), België

Telefoon (phone): 03 660 24 00 (+32-03 660 24 00) 03 660 24 00 (+32-03 660 24 00)

Fax (fax): 03 660 24 01 (+32-03 660 24 01) 03 660 24 01 (+32-03 660 24 01)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sovereign Specialty Chemicals BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sovereign Specialty Chemicals BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sovereign Specialty Chemicals BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sovereign Specialty Chemicals BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sovereign Specialty Chemicals BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sovereign Specialty Chemicals BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sovereign Specialty Chemicals BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sovereign Specialty Chemicals BVBA
Products information Sovereign Specialty Chemicals BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08175170898
Ondernemingsnummer: 8681365966
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Sovereign Specialty Chemicals BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glues

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sovereign Specialty Chemicals BVBA
(Get full report from official database of BE for Sovereign Specialty Chemicals BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sovereign Specialty Chemicals BVBA
Addition kinds of activities for Sovereign Specialty Chemicals BVBA

20510203. Charlotte Russe, bakkerijproduct: behalve bevroren | Charlotte russe, bakery product: except frozen
25110700. Houtgazon en tuinmeubilair | Wood lawn and garden furniture
34219900. Bestek, nec | Cutlery, nec
35429917. Robots voor het vormen van metalen: persen, extruderen, enz. | Robots for metal forming: pressing, extruding, etc.
38240113. Tank truck meters | Tank truck meters
38510101. Brillen, lenzen en frames | Eyeglasses, lenses and frames

Werken bij Sovereign Specialty Chemicals BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sovereign Specialty Chemicals BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sovereign Specialty Chemicals BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sovereign Specialty Chemicals BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Leopoldsburg en omgeving.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • BAKKERSHULP NACHT BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als bakkershulp nacht Brugge : werk start je om 19/20u. ervaring in de bakkerij is een pluspunt willen werken is een must ben je bereid full-time of part-time te werken

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ARGENTA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van Sovereign Specialty Chemicals BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Sovereign Specialty Chemicals BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sovereign Specialty Chemicals BVBA. Laat een reactie achter voor Sovereign Specialty Chemicals BVBA. Sovereign Specialty Chemicals BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sovereign Specialty Chemicals BVBA. Leave a respond for Sovereign Specialty Chemicals BVBA. Sovereign Specialty Chemicals BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sovereign Specialty Chemicals BVBA op de google maps. Adres en contacten Sovereign Specialty Chemicals BVBA
Location of Sovereign Specialty Chemicals BVBA on the google maps. Address and contacts of Sovereign Specialty Chemicals BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sovereign Specialty Chemicals BVBA Sovereign Specialty Chemicals BVBA: BONDROIT | Blue Hair Fashion | DE PEDRO | JANSSENS | BELLEFROID

Other related companies as Sovereign Specialty Chemicals BVBA: BONDROIT | Blue Hair Fashion | DE PEDRO | JANSSENS | BELLEFROID

Sovereign Specialty Chemicals BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sovereign Specialty Chemicals BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08175170898. Het bedrijf Sovereign Specialty Chemicals BVBA bevindt zich op het adres: Hoogboomsteenweg 166; 2950; Kapellen (Mariaburg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 644,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Glues. Producten gemaakt in Sovereign Specialty Chemicals BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sovereign Specialty Chemicals BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sovereign Specialty Chemicals BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sovereign Specialty Chemicals BVBA, openstaande posities, locatie van Sovereign Specialty Chemicals BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sovereign Specialty Chemicals BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sovereign Specialty Chemicals BVBA, company assigned to the tax number BE08175170898. The company Sovereign Specialty Chemicals BVBA is located at the address: Hoogboomsteenweg 166; 2950; Kapellen (Mariaburg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 644,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Glues. Products created in Sovereign Specialty Chemicals BVBA were not found.
The main activity of Sovereign Specialty Chemicals BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sovereign Specialty Chemicals BVBA is not available. You also can look at reviews of Sovereign Specialty Chemicals BVBA, open positions, location of Sovereign Specialty Chemicals BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sovereign Specialty Chemicals BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sovereign Specialty Chemicals BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sovereign Specialty Chemicals BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sovereign Specialty Chemicals BVBA, employees, financial statistics.