Berenger L

Contactgegevens Berenger L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Berenger L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Berenger L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): dessous la Ville 60; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont), België

Telefoon (phone): 0494 33 54 45 (+32-0494 33 54 45) 0494 33 54 45 (+32-0494 33 54 45)

Fax (fax): +32 (10) 303-74-53 +32 (10) 303-74-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Berenger L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Berenger L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Berenger L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Berenger L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Berenger L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Berenger L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Berenger L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Berenger L
Products information Berenger L

BTW identificatienummer (tax): BE03753723144
Ondernemingsnummer: 3818267822
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Sports goods - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Glues

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Berenger L
(Get full report from official database of BE for Berenger L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Berenger L
Addition kinds of activities for Berenger L

35190203. Gouverneurs, dieselmotor | Governors, diesel engine
37430305. Lokomotieven en onderdelen, elektrisch en niet-elektrisch | Switching locomotives and parts, electric and nonelectric
38279915. Optische elementen en samenstellingen, behalve oogheelkundig | Optical elements and assemblies, except ophthalmic
50850704. vlechten | Twine
51599900. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
75380102. Motorherbouw: automobiel | Engine rebuilding: automotive
79979902. Bowling League of team | Bowling league or team

Werken bij Berenger L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Berenger L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Berenger L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Berenger L. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner productie m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Insteller plooimachine te Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider van dampkappen zijn we op zoek naar een operator voor de plooimachine, dit ter ondersteuning van de machineafdeling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP TIELT, OOSTROZEBEKE, RUISELEDE (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van Berenger L in sociale netwerken
Look for responds of Berenger L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Berenger L. Laat een reactie achter voor Berenger L. Berenger L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Berenger L. Leave a respond for Berenger L. Berenger L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Berenger L op de google maps. Adres en contacten Berenger L
Location of Berenger L on the google maps. Address and contacts of Berenger L

Andere gerelateerde bedrijven als come Berenger L Berenger L: F. JENNES | Gerli | J.M.D. | JOZEF VANDEWEYER | MARTINUS LUNENBURG

Other related companies as Berenger L: F. JENNES | Gerli | J.M.D. | JOZEF VANDEWEYER | MARTINUS LUNENBURG

Berenger L is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Berenger L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03753723144. Het bedrijf Berenger L bevindt zich op het adres: dessous la Ville 60; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Glues. Lijst met producten zijn Sports goods - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Berenger L is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Berenger L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Berenger L, openstaande posities, locatie van Berenger L op de kaart.

Berenger L is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Berenger L, company assigned to the tax number BE03753723144. The company Berenger L is located at the address: dessous la Ville 60; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Glues. List of products are Sports goods - Mfg. & Whol..
The main activity of Berenger L is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Berenger L is not available. You also can look at reviews of Berenger L, open positions, location of Berenger L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Berenger L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Berenger L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Berenger L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Berenger L, employees, financial statistics.