Ato Findley Belgium NV

Contactgegevens Ato Findley Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ato Findley Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ato Findley Belgium NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meulestedekaai 86; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 255 17 00; 09 255 17 20 (+32-09 255 17 00; 09 255 17 20) 09 255 17 00; 09 255 17 20 (+32-09 255 17 00; 09 255 17 20)

Fax (fax): 09 255 17 01 (+32-09 255 17 01) 09 255 17 01 (+32-09 255 17 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ato Findley Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ato Findley Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ato Findley Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ato Findley Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ato Findley Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ato Findley Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ato Findley Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ato Findley Belgium NV
Products information Ato Findley Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE06416259765
Ondernemingsnummer: 7937591552
Hoofdstad (capital): 450,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Ato Findley Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glues

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ato Findley Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Ato Findley Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ato Findley Belgium NV
Addition kinds of activities for Ato Findley Belgium NV

5043. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
275901. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
32810104. Tafeltoppen, marmer | Table tops, marble
38120104. Altimeters, standaard en gevoelig | Altimeters, standard and sensitive
39990602. Parasols en kaders: handgrepen, onderdelen en versieringen | Parasols and frames: handles, parts, and trimmings

Werken bij Ato Findley Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ato Findley Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ato Findley Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ato Findley Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

  • Bakker vaste nacht (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bakker (m/v) gezocht voor een industriële bakkerij te Ruddervoorde. Dit is een opdracht in vaste nacht met optie vast. Als bakker zijn dit jouw taken: bakken van brood en banket klaarmaken van allerhande producten voor de winkels onderhoud van het atelier

  • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Landen - Zoutleeuw - Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp met dienstencheques regio Kontich/Lint (voltijds) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • TWEETALIGE STUDENT- HERFSTVAKANTIE (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VMMC

    Type: Vaste Job

    Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

Zoek naar antwoorden van Ato Findley Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Ato Findley Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ato Findley Belgium NV. Laat een reactie achter voor Ato Findley Belgium NV. Ato Findley Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ato Findley Belgium NV. Leave a respond for Ato Findley Belgium NV. Ato Findley Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ato Findley Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Ato Findley Belgium NV
Location of Ato Findley Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Ato Findley Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ato Findley Belgium NV Ato Findley Belgium NV: W-ART | Dewez R | CAP HORIZON | EURO GEER 2000 | S.B.S.O.

Other related companies as Ato Findley Belgium NV: W-ART | Dewez R | CAP HORIZON | EURO GEER 2000 | S.B.S.O.

Ato Findley Belgium NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ato Findley Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06416259765. Het bedrijf Ato Findley Belgium NV bevindt zich op het adres: Meulestedekaai 86; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 450,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 411,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Glues. Producten gemaakt in Ato Findley Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ato Findley Belgium NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ato Findley Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ato Findley Belgium NV, openstaande posities, locatie van Ato Findley Belgium NV op de kaart.

Ato Findley Belgium NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ato Findley Belgium NV, company assigned to the tax number BE06416259765. The company Ato Findley Belgium NV is located at the address: Meulestedekaai 86; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 450,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 411,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Glues. Products created in Ato Findley Belgium NV were not found.
The main activity of Ato Findley Belgium NV is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ato Findley Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Ato Findley Belgium NV, open positions, location of Ato Findley Belgium NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ato Findley Belgium NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ato Findley Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ato Findley Belgium NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ato Findley Belgium NV, employees, financial statistics.