Sotra S.A.

Contactgegevens Sotra S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sotra S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sotra S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av general Dumonceau 40 1190 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02.376 51 58 (+32-02.376 51 58) 02.376 51 58 (+32-02.376 51 58)

Fax (fax): 02.376 59 94 (+32-02.376 59 94) 02.376 59 94 (+32-02.376 59 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sotra S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sotra S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sotra S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sotra S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sotra S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sotra S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sotra S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sotra S.A.
Products information Sotra S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04334625244
Ondernemingsnummer: 8559692382
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Window frames (constr.)

Product categorie (product category): Glazing Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sotra S.A.
(Get full report from official database of BE for Sotra S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sotra S.A.
Addition kinds of activities for Sotra S.A.

3769. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
282199. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
10440201. Zilveren goudproductie | Silver bullion production
17619900. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
20990703. Cracker-sandwiches, gemaakt van gekochte crackers | Cracker sandwiches, made from purchased crackers
28699902. Antioxidanten, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Antioxidants, rubber processing: cyclic or acyclic
37110102. Automobiellichamen, personenauto, geen motor, enz. | Automobile bodies, passenger car, not including engine, etc.

Werken bij Sotra S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sotra S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sotra S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sotra S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

  • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

  • Software Developer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

  • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB EXPERT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

  • Vrachtwagenmechanieker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.  Je zal instaan voor het mechanisch onderhoud van trekkers en opleggers. Tevens ook voor het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen, voor het bepalen van preventieve of correctieve onderhoudsinterventies en voor het wisselen of herstellen van defecte onderdelen.

  • Jobstudent verkoop slagerij vakanties en weekends (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende slagerij in Izegem zijn we op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie. Je bedient de klanten met de glimlach en je helpt mee met kleine bereidingen in het atelier. Tijdens het schooljaar ben je eveneens beschikbaar om in het weekend mee te helpen.

  • Taxi chauffeur (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Beringse Taxi

    Type: Vaste Job

    vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

  • AFBRAAKWERKER (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AS BUILDING

    Type: Vaste Job

    afbraak veranda's / ziekenhuizen strippen van gebouwen

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

  • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Zoek naar antwoorden van Sotra S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Sotra S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sotra S.A.. Laat een reactie achter voor Sotra S.A.. Sotra S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sotra S.A.. Leave a respond for Sotra S.A.. Sotra S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sotra S.A. op de google maps. Adres en contacten Sotra S.A.
Location of Sotra S.A. on the google maps. Address and contacts of Sotra S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sotra S.A. Sotra S.A.: DEBAENE LUCIEN & THERESE | MICH?LE LAMBERT | Viaene J-M | DIKSMUIDS VEETRANSPORT | ALBERT DE RIDDER

Other related companies as Sotra S.A.: DEBAENE LUCIEN & THERESE | MICH?LE LAMBERT | Viaene J-M | DIKSMUIDS VEETRANSPORT | ALBERT DE RIDDER

Sotra S.A. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sotra S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04334625244. Het bedrijf Sotra S.A. bevindt zich op het adres: Av general Dumonceau 40 1190 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Glazing Services. Lijst met producten zijn Window frames (constr.).
De hoofdactiviteit van Sotra S.A. is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sotra S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sotra S.A., openstaande posities, locatie van Sotra S.A. op de kaart.

Sotra S.A. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sotra S.A., company assigned to the tax number BE04334625244. The company Sotra S.A. is located at the address: Av general Dumonceau 40 1190 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Glazing Services. List of products are Window frames (constr.).
The main activity of Sotra S.A. is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sotra S.A. is not available. You also can look at reviews of Sotra S.A., open positions, location of Sotra S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sotra S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sotra S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sotra S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sotra S.A., employees, financial statistics.