VITRERIE J P DECAMPS SPRL

Contactgegevens VITRERIE J P DECAMPS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VITRERIE J P DECAMPS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VITRERIE J P DECAMPS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de l'Eglise 14; 7340; Colfontaine (P?turages), België

Telefoon (phone): 065 67 41 69 (+32-065 67 41 69) 065 67 41 69 (+32-065 67 41 69)

Fax (fax): +32 (68) 514-97-68 +32 (68) 514-97-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VITRERIE J P DECAMPS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VITRERIE J P DECAMPS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VITRERIE J P DECAMPS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VITRERIE J P DECAMPS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VITRERIE J P DECAMPS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VITRERIE J P DECAMPS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VITRERIE J P DECAMPS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VITRERIE J P DECAMPS SPRL
Products information VITRERIE J P DECAMPS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09326263427
Ondernemingsnummer: 2668273925
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Verandas; Shutters; Windows

Product categorie (product category): Glaziers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VITRERIE J P DECAMPS SPRL
(Get full report from official database of BE for VITRERIE J P DECAMPS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VITRERIE J P DECAMPS SPRL
Addition kinds of activities for VITRERIE J P DECAMPS SPRL

283601. Bloedderivaten | Blood derivatives
02790401. Katboerderij | Cat farm
07210300. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
22210402. Acryl breedgeweven stoffen | Acrylic broadwoven fabrics
22410406. gimps | Gimps
27599905. Embossing op papier | Embossing on paper
34430403. Mixers, voor warm metaal | Mixers, for hot metal
51940201. Tabak kauwen | Chewing tobacco

Werken bij VITRERIE J P DECAMPS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VITRERIE J P DECAMPS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VITRERIE J P DECAMPS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VITRERIE J P DECAMPS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant rekrutering - voltijds HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze inhousevestiging te Halle zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter , opstart voorzien op 5 november. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klant die zich in retailsector situeert. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • bediende planning voor pas afgestudeerden (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Na een degelijke opleiding van 6 weken zal je a.d.h.v. de masterplanning de dagplanning opmaken, incl. de administratieve verwerking hiervan (opmaken van productieorders in het ERP systeem…). Belangrijke zaken waarmee rekening moet worden gehouden zijn o.a. klant, stock grondstoffen, leverdatum… Hetzelfde geldt voor de planning van de visuele kwaliteitscontrole en de snijzaal. Ook hiervan ga je de planning en de productieorders opmaken en opvolgen. Het is de bedoeling dat je vrij sterk bent of wordt in het gebruik van het ERP pakket Navision. Je staat bij dit alles in nauwe communicatie met sales en productie. Dit is een tijdelijjke functie van 7 maanden, ter vervanging van een collega in zwangerschaps- en ouderschapsverlof.

  • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Ervaren horecastudenten gezocht te Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak in Gent zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken van maandag tem. vrijdag van 11-15u. Je staat in voor het onthaal van de klanten, het opnemen en brengen van bestellingen.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • afwasser/keukenhulp (jobstudent september) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: RESTAURANT DE YOT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas machinaal en je doet de mise-en-place.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van VITRERIE J P DECAMPS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of VITRERIE J P DECAMPS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VITRERIE J P DECAMPS SPRL. Laat een reactie achter voor VITRERIE J P DECAMPS SPRL. VITRERIE J P DECAMPS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VITRERIE J P DECAMPS SPRL. Leave a respond for VITRERIE J P DECAMPS SPRL. VITRERIE J P DECAMPS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VITRERIE J P DECAMPS SPRL op de google maps. Adres en contacten VITRERIE J P DECAMPS SPRL
Location of VITRERIE J P DECAMPS SPRL on the google maps. Address and contacts of VITRERIE J P DECAMPS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come VITRERIE J P DECAMPS SPRL VITRERIE J P DECAMPS SPRL: MAXI PHOTO EXPRESS | STAL DE SWAEF | Hurdebise P | SANS COLLIER | HANSSENS, PATRICK

Other related companies as VITRERIE J P DECAMPS SPRL: MAXI PHOTO EXPRESS | STAL DE SWAEF | Hurdebise P | SANS COLLIER | HANSSENS, PATRICK

VITRERIE J P DECAMPS SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VITRERIE J P DECAMPS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09326263427. Het bedrijf VITRERIE J P DECAMPS SPRL bevindt zich op het adres: Place de l'Eglise 14; 7340; Colfontaine (P?turages). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 189,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Glaziers. Lijst met producten zijn Verandas; Shutters; Windows.
De hoofdactiviteit van VITRERIE J P DECAMPS SPRL is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VITRERIE J P DECAMPS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VITRERIE J P DECAMPS SPRL, openstaande posities, locatie van VITRERIE J P DECAMPS SPRL op de kaart.

VITRERIE J P DECAMPS SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VITRERIE J P DECAMPS SPRL, company assigned to the tax number BE09326263427. The company VITRERIE J P DECAMPS SPRL is located at the address: Place de l'Eglise 14; 7340; Colfontaine (P?turages). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 189,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Glaziers. List of products are Verandas; Shutters; Windows.
The main activity of VITRERIE J P DECAMPS SPRL is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VITRERIE J P DECAMPS SPRL is not available. You also can look at reviews of VITRERIE J P DECAMPS SPRL, open positions, location of VITRERIE J P DECAMPS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VITRERIE J P DECAMPS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VITRERIE J P DECAMPS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VITRERIE J P DECAMPS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VITRERIE J P DECAMPS SPRL, employees, financial statistics.