Hongerloot M

Contactgegevens Hongerloot M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hongerloot M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hongerloot M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteeldreef 2; 8000; Brugge (Koolkerke), België

Telefoon (phone): 050 34 05 89 (+32-050 34 05 89) 050 34 05 89 (+32-050 34 05 89)

Fax (fax): 050 34 58 11 (+32-050 34 58 11) 050 34 58 11 (+32-050 34 58 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hongerloot M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hongerloot M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hongerloot M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hongerloot M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hongerloot M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hongerloot M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hongerloot M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hongerloot M
Products information Hongerloot M

BTW identificatienummer (tax): BE07355865478
Ondernemingsnummer: 1517456054
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Hongerloot M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glaziers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hongerloot M
(Get full report from official database of BE for Hongerloot M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hongerloot M
Addition kinds of activities for Hongerloot M

16230104. Pijpleiding | Pipeline wrapping
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
35569907. Pasta-machines | Pasta machinery
92110403. Rechten, provincie overheid | Courts, county government
92210102. State Highway Patrol | State highway patrol

Werken bij Hongerloot M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hongerloot M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hongerloot M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hongerloot M. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

  • Magazijnier met heftruckervaring (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een magazijnier met heftruckervaring.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Hongerloot M in sociale netwerken
Look for responds of Hongerloot M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hongerloot M. Laat een reactie achter voor Hongerloot M. Hongerloot M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hongerloot M. Leave a respond for Hongerloot M. Hongerloot M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hongerloot M op de google maps. Adres en contacten Hongerloot M
Location of Hongerloot M on the google maps. Address and contacts of Hongerloot M

Andere gerelateerde bedrijven als come Hongerloot M Hongerloot M: FLMODELCO BEHEER BVBA | ALEXANDRA MEURER | De Schrijver T | Nelis-Anderlues SA | PHOTO-HALL WOLUWE

Other related companies as Hongerloot M: FLMODELCO BEHEER BVBA | ALEXANDRA MEURER | De Schrijver T | Nelis-Anderlues SA | PHOTO-HALL WOLUWE

Hongerloot M is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hongerloot M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07355865478. Het bedrijf Hongerloot M bevindt zich op het adres: Kasteeldreef 2; 8000; Brugge (Koolkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 449,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Glaziers. Producten gemaakt in Hongerloot M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hongerloot M is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hongerloot M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hongerloot M, openstaande posities, locatie van Hongerloot M op de kaart.

Hongerloot M is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hongerloot M, company assigned to the tax number BE07355865478. The company Hongerloot M is located at the address: Kasteeldreef 2; 8000; Brugge (Koolkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 449,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Glaziers. Products created in Hongerloot M were not found.
The main activity of Hongerloot M is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hongerloot M is not available. You also can look at reviews of Hongerloot M, open positions, location of Hongerloot M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hongerloot M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hongerloot M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hongerloot M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hongerloot M, employees, financial statistics.