GLASWERKEN BAUDONCQ L

Contactgegevens GLASWERKEN BAUDONCQ L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLASWERKEN BAUDONCQ L: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLASWERKEN BAUDONCQ L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Volderstraat 59; 8720; Dentergem (Oeselgem), België

Telefoon (phone): 09 388 98 28 (+32-09 388 98 28) 09 388 98 28 (+32-09 388 98 28)

Fax (fax): 09 388 66 34 (+32-09 388 66 34) 09 388 66 34 (+32-09 388 66 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLASWERKEN BAUDONCQ L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLASWERKEN BAUDONCQ L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLASWERKEN BAUDONCQ L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLASWERKEN BAUDONCQ L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLASWERKEN BAUDONCQ L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLASWERKEN BAUDONCQ L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLASWERKEN BAUDONCQ L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLASWERKEN BAUDONCQ L
Products information GLASWERKEN BAUDONCQ L

BTW identificatienummer (tax): BE08550628662
Ondernemingsnummer: 8141662597
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in GLASWERKEN BAUDONCQ L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glaziers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLASWERKEN BAUDONCQ L
(Get full report from official database of BE for GLASWERKEN BAUDONCQ L)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLASWERKEN BAUDONCQ L
Addition kinds of activities for GLASWERKEN BAUDONCQ L

7623. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
738999. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec
10110203. Ijzererts sinteren bij de mijn | Iron ore sintering at the mine
26210702. Omslagpapier | Cover paper
34290401. Vliegtuigen hardware | Aircraft hardware
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial
91110204. Burgemeesters kantoor | Mayors' office

Werken bij GLASWERKEN BAUDONCQ L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLASWERKEN BAUDONCQ L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLASWERKEN BAUDONCQ L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLASWERKEN BAUDONCQ L. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Technieker 2 ploegen (M/V) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een technieker. Je jobinhoud is het onderhouden en herstellen van de productielijnen. Je staat in voor het monteren van onderdelen of stukken, de defecte systemen te herstellen of vervangen en storingen te lokaliseren en op te lossen. De functie is in 2 ploegensysteem.

  • Voltijdse verkoopfunctie - vast rooster - bakkerij Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote bakkerijketen met filialen over volledig Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelbediende voor de winkel in Sint-Lievens-Houtem. De winkel is nog vrij nieuw dus je komt terecht in een heel mooi filiaal.  Takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Uurrooster: Dinsdag gesloten 5 dagen/week Afwisselend zaterdag of zondag thuis Shift: 5u30 – 12u of 12u – 19u

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Werfleider met ervaring (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Constructiv

    Type: Vaste Job

    Constructiv, het sectorfonds van de bouw, is op zoek naar een ervaren werfleider voor een bouwbedrijf uit Nieuwpoort, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en het isoleren van bedrijfsgebouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: verantwoordelijk voor de projecten planning leiding geven waken over de veiligheid Je vertrekt 's morgens vanop de koer.

  • zaalmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Serveren van drank en gerechten in restaurant

Zoek naar antwoorden van GLASWERKEN BAUDONCQ L in sociale netwerken
Look for responds of GLASWERKEN BAUDONCQ L in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLASWERKEN BAUDONCQ L. Laat een reactie achter voor GLASWERKEN BAUDONCQ L. GLASWERKEN BAUDONCQ L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLASWERKEN BAUDONCQ L. Leave a respond for GLASWERKEN BAUDONCQ L. GLASWERKEN BAUDONCQ L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLASWERKEN BAUDONCQ L op de google maps. Adres en contacten GLASWERKEN BAUDONCQ L
Location of GLASWERKEN BAUDONCQ L on the google maps. Address and contacts of GLASWERKEN BAUDONCQ L

Andere gerelateerde bedrijven als come GLASWERKEN BAUDONCQ L GLASWERKEN BAUDONCQ L: MARCEL ALLIET | Canette SA | PROMOBIS | CALU DESIGN | GABY VAN LOOCK

Other related companies as GLASWERKEN BAUDONCQ L: MARCEL ALLIET | Canette SA | PROMOBIS | CALU DESIGN | GABY VAN LOOCK

GLASWERKEN BAUDONCQ L is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLASWERKEN BAUDONCQ L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08550628662. Het bedrijf GLASWERKEN BAUDONCQ L bevindt zich op het adres: Volderstraat 59; 8720; Dentergem (Oeselgem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 667,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Glaziers. Producten gemaakt in GLASWERKEN BAUDONCQ L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GLASWERKEN BAUDONCQ L is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLASWERKEN BAUDONCQ L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLASWERKEN BAUDONCQ L, openstaande posities, locatie van GLASWERKEN BAUDONCQ L op de kaart.

GLASWERKEN BAUDONCQ L is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLASWERKEN BAUDONCQ L, company assigned to the tax number BE08550628662. The company GLASWERKEN BAUDONCQ L is located at the address: Volderstraat 59; 8720; Dentergem (Oeselgem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 667,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Glaziers. Products created in GLASWERKEN BAUDONCQ L were not found.
The main activity of GLASWERKEN BAUDONCQ L is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GLASWERKEN BAUDONCQ L is not available. You also can look at reviews of GLASWERKEN BAUDONCQ L, open positions, location of GLASWERKEN BAUDONCQ L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLASWERKEN BAUDONCQ L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLASWERKEN BAUDONCQ L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLASWERKEN BAUDONCQ L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLASWERKEN BAUDONCQ L, employees, financial statistics.